roast_007.jpg
roast_002.JPG
roast_003.JPG
roast_004.JPG
roast_005.JPG
roast_006.JPG
roast_001.jpg

Hos Café Roast, der ligger lige ved hyggelige Kongens Have, får I halv pris på 2 x valgfri sandwiches, 2 x kaffe og 2 x kildevand fra San Pellegrino

84,- / 168,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Hos Café Roast, der ligger lige ved hyggelige Kongens Have, får I halv pris på 2 x valgfri sandwiches, 2 x kaffe og 2 x kildevand fra San Pellegrino

Forårsfornemmelser? Forkæl dine smagsløg hos Café Roast

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

 

Jeg glæder mig virkelig meget til, at foråret for alvor gør sit indtog! For er der egentlig noget bedre end at slænge sig i Kongens Have med dem, man holder allermest af? Så tænk engang hvis det kunne kombineres med lækre sandwiches, kaffe og kildevand for to… Det kan du med dagens tilbud, hvor du får et sundt og virkelig velsmagende tilbud til halv pris.


Hos Café Roast er udsmykningen unik, deres sandwiches smager helt fantastisk, og deres kaffe er utrolig lækker. Caféen har en unik, intim atmosfære, som skaber en særdeles hyggelig stemning med et twist af mormors dagligstue. Caféen har et helt personligt præg, og du finder genbrugsnips på hylderne, gamle klassiske møbler, levende lys og blomster på bordene. Der er også indrettet en rigtig hyggehule i et intimt rum under trappen, hvor en gammel grammofon står klar til at spille lige de plader, du vælger fra caféens store pladesamling.


Café Roast er indrettet hovedsageligt med loppefund, så hvis du ser et møbel i caféen, som du bare MÅ eje, er det måske slet ikke umuligt? Mange af loppefundene er nemlig udstyrede med en lille prislap, så du ved, hvad du skal punge ud for at kunne tage den fine retrostol med hjem.


Er du til retrostemning og ønsker du at spise sundt uden at gå på kompromis med madens gode smag? Så vil du elske den lille hyggelige Café Roast ved Kongens Have. Her er sundhed og god kvalitet i højsædet. Med dagens tilbud får du en god kaffeoplevelse samt forkælelse til ganen i form af to lækre sandwiches samt kildevand med eller uden brus fra San Pellegrino.


I kan vælge mellem følgende sandwiches:

- Kyllingesandwich

- Roastbeefsandwich

- Sandwich med hjemmelavet tunmousse

- Vegetarsandwich med frisk bøffelmozzarella


+ følgende varianter af varme drikke:

- Latte

- Cortado

- Americano

- Cappucino

- Machiato

- Ekspresso

- Chai Latte

- Varm kakao

 

+ San Pellegrino kildevand med eller uden brus.

 

Velbekomme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.03.2011 til 15.06.2011.

Max. 1300 værdeibeviser til salg.

Sandwich kan laves fra kl. 11, da de er helt frisksmurte og brødes først skal leveres.Information

Åbningstider

Mandag-fredag 9-18

Lørdag-søndag 12-18Anmeldelser

aok.dk

"Super fedt sted. Kom tilfældigvis fordi denne charmerende lille cafe efter besøg på Statens Museum for Kunst. Sjove tegninger på væggene og herligt med pris på de loppefundene, som man kan købe, hvis man har lyst. Kaffen var absolut god, så vi kommer gerne igen, når vejen falder forbi"

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Knitrende LP'er spiller, kaffen dufter og smager fantastisk, stemningen siger kun hygge hygge hygge. Priserne er fordels agtige og Roast har "free Wi-Fi" til gæsterne, plus masser af interesant læse stof, ta' ned og smag en lækker kop kaffe, en sprød sandwich eller et stykke hjemmebagt kage og vær dig selv i en hyggelig ny åbnet kaffe biks"

 

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Café Roast
CVR: ??

Adresse

Sølvgade 14
KBH K
  • Café Roast
    Café Roast
    Sølvgade 14a
    1307 København K
Vælg variation
Vælg variation