Suntan_negle_001.jpg
Suntan_negle_002.jpg
Suntan_negle_003.jpg

Få en manicure, pedicure og akrylnegle hos prisvindende negletekniker Bella

499,- / 999,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en manicure, en pedicure og akrylnegle hos prisvindende negletekniker Bella på Gammel Kongevej

Få forårsklare hænder og fødder hos prisvindende Bella

Skribent: Mette Laursen


Hænderne er dit visitkort til verden - og fødderne bør matche, når de lige om lidt skal pakkes ud af vinterstøvlerne og se dagens forårslys. Overlad det trygt til Bella. Hun har over 13 års erfaring i branchen og har vundet danmarksmesterskaber for sine evner. Så smut en tur forbi hendes salon, og lad hende gøre dine hænder og fødder forårsklar.

I de store lokaler på Gammel Kongevej finder du Suntan neglesalon. Her står Bella klar til at give dine hænder og fødder lidt ekstra omsorg. Du får en mini-manicure, 10 akrylnegle, som bygges naturligt op af den negl, du har i forvejen eller laves med chip. Hvis du ikke ønsker akrylnegle, kan du vælge at få en smuk lakering i stedet. Derudover får du en pedicure, hvor du blandt andet får filet, poleret og plejet dine negle, skubbet dine neglebånd og lakeret dine tånegle.

Er dine hænder og fødder også begyndt at blive lidt for usexede i det triste vejr? Så kan du med fordel benytte dig af denne lukseriøse behandling foretaget af en af Danmarks bedste negleteknikere. Forkæl dig selv med en lækker manicure og pedicure hos Bella fra Suntan neglesalon - dine hænder og fødder vil elske dig for det.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.03.2011 til 13.06.2011.

Max 1 værdibevis pr. person

Ring og bestil tid på tlf:

50 70 50 00Information

Åbningstider:

Ma-fre: 10-20

Lør: 10-14

Søn: Lukket

Aftalepart

Suntan-nails
CVR: ??
  • Suntan-nails
    Suntan-negle
    Gammel Kongevej 96
    1850 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation