Prøv en Ribeye Steak på Cofocos nyeste restaurant, Public House, til halv pris

Cofoco retter blikket mod de britiske øer

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre

Cofoco-drengene har med deres nye restaurant kastet kærligheden over de britiske øers køkken. Og til trods for, at det normalt er det franske eller italienske køkken, der render med al omtalen, så laver restaurant Public House en himmelsk Ribeye Steak, der genindsætter Old Britania på det gastronomiske verdenskort. Dagens Tilbud giver 50% på en Ribeye Steak fra byens bedste britiske restaurant.

Gastro-pubben Public House har fået fin adresse hos First Hotel Kong Frederik på Vester Voldgade lige ved Rådhuspladsen. Restauranten serverer god, klassisk engelsk mad, som for eksempel Fish n' Chips eller Engelsk Bøf, men som altid, når det er Cofoco drengene der står bag, så er det klassiske køkken blevet opdateret.

De fleste kender det engelske køkken fra det endeløse sortiment af drikkevarer som øl eller whiskey, og på Public House er der da også lagt vægt på, at man kan få de rigtige drikkevarer til retterne. Du kan for eksempel vælge at indlede din middag med en gin-tonic, hvor du kan vælge mellem 9 forskellige typer engelsk gin, og efter middagen kan du prøve en af de 19 forskellige typer whiskey.

Menuen på Public House vil variere fra dag til dag, men køkkenet lover at holde sig indenfor det engelske køkken, samt at maden bliver lavet på de bedste råvarer. Med Dagens Tilbud får du mulighed for at smage en Ribeye Steak til frokost til kun 60 kr. (norm. pris 120 kr.)

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.08.2010 til 03.11.2010.

Værdibeviset kan kun indløses fra kl. 12-15.Information

Åbningstider:

Man-søn: 12-15 (frokost)

Man-søn: 17.30-24 (aftensmad)

www.cofoco.dk

Anmeldelser

AOK

"Maden er ærlig og velsmagende - man fatter næsten kke det kan gøres til de penge. Specielt er jeg vild med deres Fish and Chips, som til 85,- kr må siges at være lidt af et kup!."

Set på aok.dk

Aftalepart

Public House
CVR: ??
  • Public House
    Public House
    Vester Voldgade 25
    1552 København V
Vælg variation
Vælg variation