the_20resturante_001.JPG
the_20resturante_002.JPG
the_20resturante_003.JPG
the_20resturante_004.JPG
the_20resturante_005.JPG
the_20resturante_006.JPG
the_20resturante_007.JPG

Inviter på en smagfuld kinesisk madoplevelse for 2. Hos anmelderroste Tea Restaurant i hjertet af Vesterbro får I lækre, autentiske kinesiske retter

249,- / 498,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Inviter på en smagfuld kinesisk madoplevelse for 2. Hos anmelderroste Tea Restaurant i hjertet af Vesterbro får I lækre, autentiske kinesiske retter

Smagen af det ægte Kina

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre


Tea Restaurant byder velkommen til deres lyse og smukke lokaler på Vesterbro, og vi klapper i hænderne over, at København endelig har fået et spiseted, som giver dig en smagsprøve på ægte autentisk kinesisk gastronomi. Tea Restaurant er et familieforetagende. Faderen kommer fra den nordlige provins Hebei - og herfra stammer anerne til det sichuanesisk krydrede mad på Vesterbro.

Det sichuanesiske køkken har sin oprindelse i Sichuanprovinsen i Vestkina. Maden er kendt for de velkrydrede, lækre retter, hvor hvidløg, sichuan peber, chili, peanuts og ingefær understreger de fine smagsnuancer.

Og lad mig blot side: Gastronomien er uden sidestykke. Det smager så godt, at jeg er fuldstændigt enig med Ibyen.dk, når de skriver at "autenticiteten og kvaliteten på Tea ligger lysår foran, hvad man i Danmark ellers øser op af den kinesiske wok." og når Politiken kvitterer med fire ud af fem kokkehuer.


Det sichuanesiske køkken har tradition for mange, små retter, som man deler imellem sig, og Tea restaurant følger denne gode tradition. Du får en oplevelse af de helt store, når du sammen med en ven kan gå på opdagelse i smagen af Kina, og efter en middag hos Tea restaurant vil du forstå, hvorfor det kinesiske køkken er kendt som et af de bedste i verden.


Menuen består af:

Forretter:

Sprødstegt and (Serveres med pandekager, agurker, porre og Hoi-sin-sauce)

Hjemmelavede forårsruller,

Dybstegte kyllingevinger med krydderier

Tangsalat


Hovedretter:

Skiver af fisk med husets chilisovs.

Stegt kylling med ingefærdressing.


Dessert:

Dampede riskager med kokos og is.

Lettere, lækrere og bedre bliver det ikke, så inviter en du holder af på årets smagsoplevelse med en fantastisk middag på Tea restaurant.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.03.2011 til 14.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 1000 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Alle dage fra 17-23

www.tea-restaurant.dk

Anmeldelser

Ibyen.dk

"Fire huer uddeles straks i denne kategori af spisesteder, fordi autenticiteten og velsmagen er i top".

Set på Ibyen.dk

Aok.dk

"Spisekortet er ret autentisk med mange specielle retter og mere end banana split og is at vælge mellem til dessert. Modsat mange andre traditionelle, kinesiske restauranter har Tea Restaurant ikke buffet hverken til frokost eller om aftenen, hvilket også er en indikation på kvalitet."

Set på Aok.dk

Aftalepart

Tea Restaurant
CVR: ??

Adresse

Helgolandsgade 2 st th
KBH V
  • Tea Restaurant
    Tea Restaurant
    Helgolandsgade 2
    1653 København V.
Vælg variation
Vælg variation