Sullis001.jpg
Sullis002.jpg
Sullis003.jpg

Snup 2 hjemmelavede italienske gelato-is à 3 kugler samt 2 store friskkværnede café latte, mens du nyder solen omkring Ørstedsparken og Kgs. Have

60,- / 120,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Snup 2 hjemmelavede italienske gelato-is à 3 kugler samt 2 store friskkværnede café latte, mens du nyder solen omkring Ørstedsparken og Kongens Have

Sommerhygge i Københavns åndehul

Skribent: Severin Hygum

Foto: Kim Bjærre


Vi elsker italiensk is, og Sullis Gelato smager fantastisk. Det ligger 100 meter fra Ørstedparken. Perfekt til en hyggelig tur med is, kaffe og godt selskab.


Isen hos Sullis Gelato er fremstillet efter italienske gelato-forskrifter, som gør den rig på smag og fattig på fedt. Smagsvarianterne varierer, men du kan altid være sikker på, at der er mange at vælge mellem. Isen er altid frisklavet og med den lækre og cremede konsistens, som kendetegner den italienske gelato.


Deres lækre kaffe er brygget på specialudvalgte og friskkværnede kaffebønner, og så er der dét med butikkens geniale beliggenhed: Ørstedsparken er kun 100 meter væk, mens både Botanisk Have og Kongens Have er lige rundt om hjørnet - perfekt til en sommerstund væk fra trafik og støj i et af byens åndehuller.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.03.2011 til 16.08.2011.

Maks. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tor: 12-19

Fre-lør: 12-20

Søn: lukket

http://sullis.dk

Anmeldelser

aok.dk

"Med alle de kædebutikker, der skyder op, er det dejligt, når en ikke-kædeshop leverer en individuel vare, der bare smager!"

Set på aok.dk

aok.dk

"Sullis hjemmelavede is er fantastisk, og kaffen bliver brygget efter alle kunstens regler. Der er virkelig fokus på kvalitet og servicen er også helt i top."

Set på aok.dk

Aftalepart

Sullis
CVR: ??
  • Sullis
    Sullis Gelato
    Nørregade 53
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation