klinik_002.JPG
klinik_003.JPG
klinik_004.JPG
klinik_005.JPG

Få silkeblød og lækker hud med Klinik Downtowns revolutionerende Garra Rufa-kur. Du får en fantastisk oplevelse med en times behandling samt 100 ml hjemmelavet kropsolie til halv pris

399,- / 800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få silkeblød og lækker hud med Klinik Downtowns revolutionerende Garra Rufa-kur. Du får en fantastisk oplevelse med en times behandling samt 100 ml hjemmelavet kropsolie til halv pris

Kærlighed, kildevand og doktorfisk

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre


Giv dig selv en wellnessoplevelse udover det sædvanlige med Klinik Downtowns unikke Garra Rufa-kur. Garra Rufa - bedre kendt som doktorfisk - bruges i vid udstrækning på eksklusive spasteder over hele verden. Deres evne til at få bugt med tør og skællende hud er så effektiv, at du efter en time kan stige op af badet skinnende ren og med silkeblød hud i en ny og smukkere udgave. Bliv gladere, blødere og find dig selv, mens du flyder væk på en uforglemmelig sanserejse.


I klinikkens smukke, rummelige lokaler tager det venlige personale imod dig, informerer dig om kuren og svarer på de spørgsmål, du måtte have. Efter et brusebad ifører du dig badetøj, slåbrok og badetøfler og bliver ledt ind til et stort badekar, hvor de mirakelvirkende små doktorfisk venter. I det behageligt varme vand slapper du af med et glas vin, kaffe eller vand, imens doktorfiskene tager sig kærligt af din krop. Jeg var personligt noget spændt på, om det mon gjorde ondt, eller om jeg ville kunne slappe af med så mange småfisk svømmende rundt om mig. Men efter et minuts grineanfald (de kilder, gør de), slappede jeg helt af, nød min vin og lod mig flyde væk fra dagliglivets stress - kysset til ro af myriader af mirakelmagere.


Efter hvad der føltes som ti minutter var min times behandling gået, og jeg steg noget uvilligt op af karet og satte mig i en stol for at lufttørre - doktorfiskene udskiller nemlig gavnlige enzymer, som et håndklæde ville have gnubbet af. Derefter smurte jeg mig med Klinik Downtowns hjemmekomponerede kropsolie og blev stående som paralyseret foran spejlet i flere minutter og bare stirrede på mig selv. Jeg kunne simpelthen ikke tro det. Min krop føltes fantastisk, min hud var blødere end nogensinde før, og mine tørre albuer, fødder og hænder var som genfødte. Jeg kan stadig ikke stoppe med at køre hænderne henover mine arme, men den er god nok: Min hud er bare silkeglat. Doktorfisk er min nye favoritkur, punktum. Og jeg har ikke engang hverken psoriasis, kontakteksem, børneeksem eller akne, som de kære doktorfisk er særligt effektive imod... Du skulle virkelig tage at prøve det.

Du får desuden en 100 ml hjemmelavet krospolie efter endt behandling til at tage med hjem.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.03.2011 til 31.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 33 32 99 96.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-torsdag 8.00-18.00

Fredag 8.00-16.00

1. & 3. lørdag i måneden 8.00-14.00

Aftalepart

Klinik Downtown
CVR: 33450206

Adresse

Nørre Voldgade 16
1358 KBH
  • Klinik Downtown
    Klinik Downtown
    Nørre Voldgade 16 st. tv.
    1358 København K
Vælg variation
Vælg variation