make_001.JPG
make_002.JPG
make_003.JPG
make_004.JPG
make_005.JPG
make_006.JPG
make_007.JPG
make_008.JPG
make_009.JPG
make_010.JPG

Udsøgt italiensk frokostmenu med drikkevarer for 2 personer på stemningsfulde Makkekafé med udsigt til Københavns Kanal og Thorvaldsens Museum

70,- / 140,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Udsøgt italiensk frokostmenu med drikkevarer for 2 personer på stemningsfulde Makkekafé med udsigt til Københavns Kanal og Thorvaldsens Museum

Italienske fristelser

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre


Mød ægte italiensk stemning og økologisk italiensk mad, kage eller kaffe, serveret med et smil af ægte italienere. Det eneste du behøver at gøre er at tage en ven under armen, gå en tur langs kanalen ved Thorvaldsens Museum og følge duften af italiensk bagværk til MakkeKafés hyggelige lokaler. Her står Giulia og Isabella bag disken og glæder sig til at servere de bedste italienske specialiteter.


De to initiativrige damer bag MakkeKafé, Isabella og Giulia, gik med en drøm om at give os københavnere ægte italiensk kokkekunst, uden at det skulle koste en formue. Med udgangspunkt i det napolitanske og venetianske køkken kreerer de to damer hver måned to eller tre frokostplatter og et utal af de bedste italienske kager og cookies.


Selve cafeen er hyggeligt indrettet med smukke gamle genbrugsmøbler, brunt flisegulv, bøger, legerum til børnene og et puslerum til de helt små. Stemningen er behagelig afslappet, maden er fantastisk, og hvis ikke jeg havde haft en artikel at skrive, var jeg formentlig blevet på MakkeKafé hele dagen.


Så hvis du ligesom jeg går og sukker efter et eksotisk pust i junglen af københavnske cafeer, er MakkeKafé det ideelle sted at tage hen. Giulia er også uddannet italiensk konditor, så ud over de lækre frokostmenuer og den gode kaffe, laver hun kager så gode, at du hører fuglene synge til de første solstråler over Københavns kanal, så snart du tager den første bid.       

Selve tilbuddet består af 2 x valgfri frokosttallerken + 2 x valgfri drikke.

Frokostmenuen skifter hver måned og består i marts af:

Bruschetta tallerken: 2 bruschetta med tomat, basilikum, hvidløg, olivenolie og lidt pølse, ost og oliven samt grissini


Rejesalat med avocado serveret med tunmousse og grostini

Toastsandwich med ost, skinke og grillet grønt serveret med salsa rosa

Af drikkevarer kan du vælge mellem alle typer af kaffe, te, naturfrisk juice, sodavand, italienske juices og vand.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.03.2011 til 11.09.2011.
Max. 1500 værdibeviser til salg.


Information

Åbningstider:

Man-fre 8.30-18.30

Lør-søn 10.30-18.30

Aftalepart

MakkeKafé
CVR: ??

Adresse

Nybrogade 18-20
1203 KBH K
  • MakkeKafé
    MakkeKafé
    Nybrogade 18
    1203 København K
Vælg variation
Vælg variation