Akupunktur_202.jpg
akupunktur3.jpg
den_001.JPG

Få mere overskud og kom af med gener & ubalancer i kroppen med 1 times professionel akupunktur hos Den Gode Behandling på Vesterbrogade

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få mere overskud og kom af med gener & ubalancer i kroppen med 1 times professionel akupunktur hos Den Gode Behandling på Vesterbrogade

Når nåle afhjælper gener og smerter

Skribent: Linda Østergaard

Akupunktur inviterer til fornyet overskud, styrke, kropsbevidsthed og et opgør med dine ubalancer. Hos Den Gode Behandling på Vesterbro arbejder den professionelle akupunktør Winni Dam med at finde årsagen til dit problem.

Du bydes indenfor i det lyse, hyggelige behandlingslokale i klinikken på Vesterbro, hvor afstressende musik flyder ud af højtalerne. I starter med en samtale, og herefter lægger du dig til rette på den bløde briks med et tæppe over dig. Selve behandlingen foregår med tynde nåle, som placeres forskellige steder på kroppen alt efter behov. Det gør ikke ondt - det føles blot som et lille prik. Der er tid til at komme ned i tempo. Mange oplever en dyb form for afspænding, og at energien flyder rundt i kroppen, når nålene arbejder.


"For mig er det vigtigt at skabe en god atmosfære og trygge rammer. Jeg tilbyder en professionel vurdering, og jeg tager afsæt i min fysioterapeutiske viden og kobler den med den kinesiske medicin. På den måde har jeg et bredt udgangspunkt og kan anskue dit problem fra flere vinkler," siger Winni Dam, som er uddannet fysioterapeut og akupunktør.

Efter akupunkturen tager I en snak om det videre forløb. Nogle oplever en bedring med det samme, og andre gange skal der flere behandlinger til, før man mærker en effekt. 

Akupunktur har blandt andet gode resultater med at afhjælpe menstruationssmerter, sukkertrang, fordøjelsesproblemer, nedsat immunforsvar, migræne og hovedpine samt gener ved overgangsalderen.

Winni Dam tilbyder også akupunktur under graviditet og efter fødsel. Det kan hjælpe mod kvalme, bækkenbundssmerter og træthed samt forberedelser til en god og naturlig fødsel.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.03.2011 til 01.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Bestil tid online på: www.dengodebehandling.dk

Skriv 'Downtown' i kommentarfeltet ved booking på hjemmesiden

.

Eller ring til Klinikwestends sekretær på tlf.: 33 11 55 10 mellem kl. 8-10Information

Åbningstider & hjemmeside:


Tirs: 9-18

Ons: 9-18

Fre: 9-16

www.dengodebehandling.dk

Aftalepart

Den Gode Behandling
CVR: 32848281

Adresse

Enghavevej 41
  • Den Gode Behandling
    Klinik Westend
    Vesterbrogade 67 4.
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation