ploug_003.JPG
ploug__001.jpg
ploug__002.jpg
ploug__3.jpg
ploug_001.JPG

Få et eksklusiv photoshoot i studiet hos professionelle Ploug-Fotografi, som har flere kendte danskere i deres portfolio

635,- / 1.270,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et eksklusiv photoshoot i studiet hos professionelle Ploug-Fotografi, som har flere kendte danskere i deres portfolio

Din bedste side til den bedste pris

Skribent: Martin Gottlieb

Behøver vi fortælle, hvad lyssætning, iscenesættelse og professionelle fotografer kan gøre ved dit udseende på sådan en helt almindelig gråvejrsdag? Det er ikke småting. Så fortvivl ikke, når du konfronteres med modeller og kendisser på forsiderne af magasiner og reklamer. Du kan blive fuldstændig lige så smuk i hænderne på ingen ringere end fotograferne Kirstine & Henrik Ploug i deres studie i Badstuestræde.


At et godt fotografi er guld værd, er noget af en underdrivelse. En dygtig fotograf ser dig fra din bedste side og viser den frem. Års uddannelse og erfaring giver fotografen kompetencer til at fremhæve det smukke og interessante i netop dit ansigt. Så hvorfor ikke skifte dit profilbillede på Facebook (taget lidt ovenfra af dig med kameraet i strakt arm og trutmund) ud med et billede, der virkelig er godt håndværk? Hvorfor ikke give familien en personlig gave de virkelig bliver glade for? Hvad nu, hvis du om tyve år kun har dine grynede facebookbilleder at huske dig og dine venner med? Ellers tak siger jeg bare; det skal altså gøres ordentligt.


Slå et smut forbi Ploug-Fotografi i Badstuestræde, alene, sammen med et par venner eller med familien, og få en helt fantastisk fotosession. Jeg garanterer dig, at du ikke har set dig selv se så godt ud i lang, lang tid. Kirstine og Henrik er topprofessionelle og har arbejdet med portrætter af medlemmer fra Liberal Alliance, Lars Bom, Søren Bregendal og mange andre.


Tilbuddet indeholder:

45 min fotosession i studiet for 1-6 personer.

Album med 50 små prøvebilleder (3x4 cm) i sort/hvid eller farve.

2x færdigbehandlede prints i 13x18 cm forstørrelser eller 2 low-res filer til Facebook.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.03.2011 til 09.06.2011.
Max. 1 værdibevis pr. person.


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre 10-18

Lørdag: efter aftale

www.ploug-fotografi.dk

Aftalepart

Ploug-Fotografi
CVR: ??
  • Ploug-Fotografi
    Ploug-Fotografi
    Badstuestræde 15
    1209 København K
Vælg variation
Vælg variation