Gourmet take-away for to
Skribent:
Martin Gottlieb
Video: Mark Pellegrini og Kim Bjærre
Madsynergi har en mission - de vil levere mad i
verdensklasse til en pris, vi alle kan være med på. Efter at have
oplevet deres køkken og dedikationen til maden og de gode råvarer,
kan jeg kun sige: Wow! Du bliver simpelthen nødt til at prøve det
her. Sidste uge var der mør lammeskank med rosmarin, rødvinssauce
og syltede perleløg til 55,- kuverten, og med et menukort, der
skifter hver anden uge, er du garanteret en masse nye, spændende
retter med det til fælles, at de alle smager så englene
synger.
Kokkene bag Madsynergi er ikke Hr. hvem-som-helst.
Jeppe Graa og Henrik Junker har begge erfaringer fra både
Michelinrestauranter og det danske kokkelandshold, men valgte i
2008 at skifte fokus fra de få til de mange og tilbyde exceptionel
kokkekunst til os almindelige danskere. Madsynergis vision er at
uddanne danskerne i god kokkekunst ved at tilbyde gourmetoplevelser
til en pris, så alle kan være med.
Essensen af en gourmetoplevelse er sammenspillet -
synergien - mellem ingredienserne i en ret, hvilket kræver fokus på
få retter frem for mange. Derfor har Madsynergi fokus på to retter
ad gangen, så kvaliteten bliver helt uforlignelig, og smagen giver
dig glædestårer i øjnene.
Men hvad får du så i dagens
tilbud, udover en fantastisk madoplevelse selvfølgelig? Du får to
hovedretter efter eget valg og en flaske C'est la vie fra Maison
Albert Bichot, uden at du behøver bestille det en måned i forvejen.
Du behøver bare slå et smut forbi, bestille, vente et øjeblik mens
din mad bliver tilberedt og gå hjem med en middag med vin for to.
Lige så nemt som at smutte ned til pizzamanden, men tusind gange
bedre.
Hvis du gerne vil slå benene væk under den eneste
ene, forkæle dig selv og en ven eller invitere svigerfamilien på
middag, har det aldrig været lettere. Madsynergi giver dig maden
til at bygge en fantastisk aften op om. Så hvad venter du på? Smil,
køb, hent, nyd. Uforlignelig mad til en uforglemmelig pris er kun
et enkelt klik væk.