Lækker take-away for 2 fra Madsynergis Michelinkokke i København V. I får 2 x aftenretter og en flaske rødvin til halv pris

130,- / 260,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Lækker take-away for 2 fra Madsynergis Michelinkokke i København V. I får 2 x aftenretter og en flaske rødvin til halv pris

Gourmet take-away for to

Skribent: Martin Gottlieb

Video: Mark Pellegrini og Kim Bjærre

 

Madsynergi har en mission - de vil levere mad i verdensklasse til en pris, vi alle kan være med på. Efter at have oplevet deres køkken og dedikationen til maden og de gode råvarer, kan jeg kun sige: Wow! Du bliver simpelthen nødt til at prøve det her. Sidste uge var der mør lammeskank med rosmarin, rødvinssauce og syltede perleløg til 55,- kuverten, og med et menukort, der skifter hver anden uge, er du garanteret en masse nye, spændende retter med det til fælles, at de alle smager så englene synger.


Kokkene bag Madsynergi er ikke Hr. hvem-som-helst. Jeppe Graa og Henrik Junker har begge erfaringer fra både Michelinrestauranter og det danske kokkelandshold, men valgte i 2008 at skifte fokus fra de få til de mange og tilbyde exceptionel kokkekunst til os almindelige danskere. Madsynergis vision er at uddanne danskerne i god kokkekunst ved at tilbyde gourmetoplevelser til en pris, så alle kan være med.


Essensen af en gourmetoplevelse er sammenspillet - synergien - mellem ingredienserne i en ret, hvilket kræver fokus på få retter frem for mange. Derfor har Madsynergi fokus på to retter ad gangen, så kvaliteten bliver helt uforlignelig, og smagen giver dig glædestårer i øjnene.


  Men hvad får du så i dagens tilbud, udover en fantastisk madoplevelse selvfølgelig? Du får to hovedretter efter eget valg og en flaske C'est la vie fra Maison Albert Bichot, uden at du behøver bestille det en måned i forvejen. Du behøver bare slå et smut forbi, bestille, vente et øjeblik mens din mad bliver tilberedt og gå hjem med en middag med vin for to. Lige så nemt som at smutte ned til pizzamanden, men tusind gange bedre.

Hvis du gerne vil slå benene væk under den eneste ene, forkæle dig selv og en ven eller invitere svigerfamilien på middag, har det aldrig været lettere. Madsynergi giver dig maden til at bygge en fantastisk aften op om. Så hvad venter du på? Smil, køb, hent, nyd. Uforlignelig mad til en uforglemmelig pris er kun et enkelt klik væk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.03.2011 til 09.06.2011.

Der er to retter at vælge imellem. Hver uge kommer der en ny ret, dvs. at hver ret er på i 14 dage.

Bestil maden i god tid på tlf. 35 12 25 59Information

Åbningstider & hjemmeside:

 

Mandag-søndag 17.00-20.30

 

http://madsynergi.dk/

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Jeg kan varmt anbefale MadSynergi To Go. Det er ren forkælelse af ganen. Lad dig ikke snyde af den kiksede adresse. Især hovedretten er prissat yderst rimeligt"

Set på mitkbh.dk

aok.dk

"Fik for første gang prøvet stedet i går. På trods af høje forventninger blev jeg ikke skuffet. Tværtimod. Virkelig imponerende godt mad til pengene"

Set på aok.dk

Aftalepart

MadSynergi
CVR: 31476852
  • MadSynergi
    Madsynergi
    Åboulevard 13a
    1635 København V
Vælg variation
Vælg variation