Thailandsk tre-retters menu hos velrenomerede
Wokbaren
Skribent: Henrik
Bruun
Foto: Kim Bjærre
Den thailandske mad på Wokbaren er
virkelig et festfyrværkeri i smag og nuancer. Stærke og syrlige
supper, duftende gryderetter, lynstegte retter og salater - en smuk
balance af friske smagsingredienser har skabt en af Københavns mest
populære thailandske restauranter.
Wokbaren ønsker at give Downtowns
kunder en mulighed for at smage deres mange, lækre retter. Derfor
er dagens tilbud en 3-retters menu for 2 personer til kun 273
kroner.
Forretten består af fire forskellige
thailandske specialiteter: Kyllingespyd med jordnøddesovs,
thailandsk fiskefrikadelle, hjemmelavet forårsrulle og indbagt
tigerreje.
Hovedretten er valgfri blandt
restaurantens mange lækre hovedretter med ris eller nudler, men
kokken foreslår en meget velduftende rød karry med saftige
kyllingestykker eller en af Wokbarens spændende nudelretter.
Til dessert kan I for eksempel vælge
en lækker hindbærkage med chokoladesovs.
Wokbarens køkken styres af en af den
thailandske restaurantbranches grand old men, Bright, som har
arbejdet på den thailandske ambassade og utallige thairestauranter.
På Wokbaren lægges vægt på, at alt er lavet fra bunden af friske
råvarer hentet fra kvarterets mange asiatiske grønthandlere, og de
går ikke på kompromis med kvaliteten af de ingredienser, der bruges
til fremstillingen af de mange retter.
Måltiderne på Wokbaren er en delikat
balance af dristige smagsindtryk. Gryderetterne er både stærke og
cremede søde med smag af syrlig tamarinde, røde stærke chilier,
limeblade og håndfulde af krydderier som mynteblade, basilikum og
koriander. Indretningen er holdt i et behageligt og lækkert design
med asiatiske træk. Kombinationen af den gode mad og den hyggelige
indretning gør stedet til det perfekte sted at tilbringe en dejlig
aften.