vok_001.JPG
vok_002.JPG
vok_004.jpg
vok_003.jpg
vok_005.JPG

Thailandsk loungestemning hos Wokbaren på den hippe del af Halmtorvet. Nyd en hyggelig aften med en lækker 3-retters menu for 2 personer

273,- / 546,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Thailandsk loungestemning hos Wokbaren på den hippe del af Halmtorvet. Nyd en hyggelig aften med en lækker 3-retters menu for 2 personer

Thailandsk tre-retters menu hos velrenomerede Wokbaren

Skribent: Henrik Bruun

Foto: Kim Bjærre

 

Den thailandske mad på Wokbaren er virkelig et festfyrværkeri i smag og nuancer. Stærke og syrlige supper, duftende gryderetter, lynstegte retter og salater - en smuk balance af friske smagsingredienser har skabt en af Københavns mest populære thailandske restauranter.

 

Wokbaren ønsker at give Downtowns kunder en mulighed for at smage deres mange, lækre retter. Derfor er dagens tilbud en 3-retters menu for 2 personer til kun 273 kroner.

 

Forretten består af fire forskellige thailandske specialiteter: Kyllingespyd med jordnøddesovs, thailandsk fiskefrikadelle, hjemmelavet forårsrulle og indbagt tigerreje.

 

Hovedretten er valgfri blandt restaurantens mange lækre hovedretter med ris eller nudler, men kokken foreslår en meget velduftende rød karry med saftige kyllingestykker eller en af Wokbarens spændende nudelretter.

 

Til dessert kan I for eksempel vælge en lækker hindbærkage med chokoladesovs.

 

Wokbarens køkken styres af en af den thailandske restaurantbranches grand old men, Bright, som har arbejdet på den thailandske ambassade og utallige thairestauranter. På Wokbaren lægges vægt på, at alt er lavet fra bunden af friske råvarer hentet fra kvarterets mange asiatiske grønthandlere, og de går ikke på kompromis med kvaliteten af de ingredienser, der bruges til fremstillingen af de mange retter.

 

Måltiderne på Wokbaren er en delikat balance af dristige smagsindtryk. Gryderetterne er både stærke og cremede søde med smag af syrlig tamarinde, røde stærke chilier, limeblade og håndfulde af krydderier som mynteblade, basilikum og koriander. Indretningen er holdt i et behageligt og lækkert design med asiatiske træk. Kombinationen af den gode mad og den hyggelige indretning gør stedet til det perfekte sted at tilbringe en dejlig aften.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.03.2011 til 08.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tilbuddet gælder ikke Wokbarens specialiteter.

Værdibeviset kan indløses søndag-torsdag.

Bordbestilling påkrævet på tlf: 33311311

 Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-torsdag: 17.00-22.00

Søndag: 16.00-22.00

http://wokbaren.dk/

Anmeldelser

aok.dk

"Hvis man skal have en aften der danner et godt minde, så er det klart med lækker loungestemning og venlig betjening, kan jeg kun sige god for Wokbaren"

 

Set på aok.dk

aok.dk

"Selve tallerkenen var et lille kunstværk i sig selv. Husk selv at sige, hvis du er til lidt stærkere karry - da køkkenet ellers vil lave den i en ret mild udgave. Dejligt at konstatere, at vinpriserne var rimelige"

Set på aok.dk

Aftalepart

Wokbaren
CVR: ??
  • Wokbaren
    Wokbaren
    Halmtorvet 10
    1700 København V
Vælg variation
Vælg variation