vip_001.JPG
vip_002.JPG
br_d.jpg
vip_004.JPG
vip_005.JPG
vip_006.JPG

Halv pris på to store tapas-tallerkener med luksuriøse delikatesser

169,- / 338,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 2 store tapas-tallerkener med luksuriøse delikatesser

Sydlige smagsoplevelser på Vesterbro

Skribent: Severin Hygum

Foto: Kim Bjærre


Lundgren V.I.P. er en historie om kærlighed til mad og vin af høj kvalitet. Det er en historie om at kunne tilbyde Sydeuropas lækreste delikatesser til københavnere på ærlig vis, og det er historien om et koncept, der måske får dig til at tænke dig om en ekstra gang, næste gang du bestiller vin på en restaurant.

Væggene er udgjort af vine som flotte kunstgenstande, der bærer loftet. Pølser og oste er indbydende linet op på køl og til frit skue oppe ved disken, og jeg sidder og venter på at tale med indehaver af Lundgren V.I.P., Kenneth Lundgren. Han taler med en kunde, der vil have fingrene i et par upasteuriserede råmælksoste, som han har hørt godt om.

 

Efter også at have valgt en spansk vin til ostene, lover Kenneth ham skråsikkert, at vinen smager så godt, at han får pengene retur, hvis ikke han bryder sig om den. Kenneth står inde for sine varer, og det er der en særlig grund til.

 

Når Kenneth farer rundt i Spanien, Frankrig og Italien, er det nemlig ikke bare for at flade ud på stranden. Missionen er nemlig at spotte de lækreste delikatesser fra områderne og tage dem med tilbage til Vesterbro, hvor kunderne får en bid af sydens fristelser. Når man spiser i de hyggelige omgivelser, fås det tilmed alt sammen til meget favorable priser pga. kombinationen af delikatessebutik og samlingssted for mad- og vinentusiaster.

 

"Alle vores vine sælger vi til butikspris, hvor restauranter normalt fire-dobler prisen eller tilbyder en 'Husets vin', der ofte er så tarvelig, at kunderne køber en cola for at skylle efter. Vores vine er nøje udvalgt, og jeg kan stå inde for dem alle", forklarer Kenneth.

 

Vi på Downtown er glade for at kunne tilbyde dig og én du har kær en (s)ærlig smagsoplevelse til halv pris - velkommen hos Lundgren V.I.P!

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.03.2011 til 07.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tilbuddet gælder søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Tilbuddet gælder ikke take-away.

Bordbestilling påkrævet.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Ma:  16-21

Tir-tor:  11-21

Fre:  11-24

Lør:  10-22

Søn:  11-18

 

www.lundgren-vip.dk

Aftalepart

Lundgren V.I.P.
CVR: 25807146

Adresse

Bagerstræde 6
1617 København V
  • Lundgren V.I.P.
    Bagerstræde 6
    1617 København V
Vælg variation
Vælg variation