teteria_009.jpg
teteria_004.jpg
teteria_001.JPG
teteria_007.jpg
teteria_003.JPG
teteria_005.jpg
teteria_006.JPG
teteria_008.jpg
teteria_002.jpg

Den marrokkansk-inspirerede tesalon Teteria inviterer indenfor til eksotisk te/kaffe og kager på Vesterbro

100,- / 200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Den marrokkansk-inspirerede tesalon Teteria inviterer indenfor til eksotisk te/kaffe og kage for 2 personer på Vesterbro

Marokkansk mekka for te, kage og hygge

Skribent: Daniel Oisin Jensen

Foto: Kim Bjærre

Hos hyggelige Teteria ledes tankerne sydpå mod varmere himmelstrøg. Væggene er turkise og samme farve går igen på de brede, bløde bænke og polstringen på salonens små stole. På en hylde bag disken står dusinvis af fine, sølvfarvede tekander klar til brug og servering. På disken ligger de fineste kager side om side med orange kumuitfrugter plukket fra træet, som står i hjørnet. Her finder du også Teterias lille bibliotek med bøger, som du kan låne med hjem, hvis du selv kommer med en ny.

 

Teteria betyder tesalon på spansk, og tekulturen fra Sydspanien og Marrokko har også været den helt store inspiration for Anann O´Brien, der sammen med sin mand har arbejdet hårdt på at gøre salonen til en lille oase på det travle Vesterbro. Selv Ananns svigerforældre har været involverede i projektet, og har derfor fået deres navne indgraverede på en lille sølvplade på en af bænkene.

Menukortet byder på et stort og udsøgt udvalg af grønne, hvide, røde og sorte teer krydret med alt fra frisk mynte, vanilje, citron og appelsinskal. Derudover får du en fin beskrivelse af de forskellige sorters virkning på hoste, fordøjelse, ondt i halsen osv.

I tesortimentet finder du også Roibos Te, en rød te, som oprindeligt stammer fra Sydafrika, hvor de hollandske tilflyttere udviklede teen som et alternativ til den svært tilgængelige sorte te. Roibos Te indeholder flere antioxidanter og siges at kunne lindre irritabilitet og søvnløshed. Nogle af de andre tesorter hos Teteria er Gunpowder Green Tea, Black Orchid, English Breakfast og Spiced Chai.

Skulle man være i humør til kaffe, har Teteria også Cappuccino, Latte og flere andre varianter på menuen.

Hvis sulten melder sig, mens du sidder og nyder din te, kaffe og kager mellem små frugttræer og håndmalede kaffeborde, kan Teteria også byde på både sprøde, smørbagte croissanter, tørrede frugter, nødder og andre lækkerier i tapasstørrelse. En lille portion havregrød lavet på mælk kan det også blive til, hvis man trænger til en snack med lidt mere gods i.

Stemningen i de små lokaler emmer af ro og appellerer til tilbagelænet livsnydelse. Når du først har fundet dig til rette i den lille eksotiske lomme af marokkansk mystik, har du faktisk ikke lyst til at forlade den igen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.03.2011 til 08.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Mandag - fredag: 08:00-18:00

Lørdag - søndag:   10:00-18:00

Anmeldelser

iBYEN.dk

"Dejligt sted - ikke noget oversmart her - god te, fine små delikatesser, anderledes og utrendy musik, afslappet og god betjening, smuk indretning, tilsammen: dejlig atmosfære."

Set på ibyen.dk

iBYEN.dk

"Teteria er et super hyggeligt og hjertevarmt sted på Vesterbro og et dejligt og længe ventet alternativ til de andre overfyldte og lidt for trendy cafeer der er i området. Man føler sig velkommen og betjeningen er den bedste og meget imødekommende. Stressniveauet falder prompte når man træder ind af døren. Kan varmt varmt anbefales......smuk indretning osse. Meget inspirerende og godt for sjælen."

Set på ibyen.dk

Aftalepart

Teteria
CVR: ??
  • Teteria
    Teteria
    Oehlenschlægersgade 53
    1663 København
Vælg variation
Vælg variation