Rumkammerat001.jpg
Rumkammerat002.jpg

??

42,- / 85,-
Udsolgt
  • 51% rabat
  • Slutter om

51% på den unikke bog Urban Treasure Hunt

Gå på skattejagt i København

Skribent: Frederik Plum

Foto: Mads Jørgensen

 

Det kreative fællesskab Rumkammerat består af alt fra kunstnere og fotografer til ingeniører og antropologer. Rumkammerat arbejder på at gøre byen et skønnere sted, og arrangerer forskellige kulturelle tiltag i vores by. Deres største succes til dato er projektet Urban Treasure Hunt, der er en oplevelsesmættet og interaktiv by-skattejagt gennem København. Dagens Tilbud giver 51% på bogen Urban Treasure Hunt, der giver et anderledes og inspirerende billede af København. Perfekt som gave til københavneren, der vil lære sin by bedre at kende.

Fællesskabet Rumkammerat har det simple men gode formål, at de vil gøre byen til et bedre sted. De skelner ikke rigidt mellem det offentlige og private rum, men leger med grænserne. Dette gør de f.eks. ved at arrangere personlige happenings rundt omkring i byen, eller ved at hive gadekulturen ind i deres galleri. De er snart aktuelle med en udstilling af street art, der kan ses i deres lokaler på Nansensgade fra den 20 august.

Rumkammerats største succes er det årligt tilbagevendende Urban Treasure Hunt. Projektet forløber over 21 dage, og i den periode er der stillet skulpturer og installationer op i byen, som man kan gå på skattejagt i. Ved posterne er der opgaver, der skal løses, og det er ikke de nemme, kedelige opgaver, som man kender fra barndommens skattejagte. Posterne er lavet af kunstnere og grafikere eller ingeniører og musikere, og er mere finurlige i deres opbygning og udfordring.

Dagens Tilbud giver 51% på Urban Treasure Hunt bogen, der dokumenterer den seneste Urban Treasure Hunt. Bogen kan med garanti inspirere selv de mest garvede københavnere, og vil inspirere alle, der vil lære deres by bedre at kende.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.08.2010 til 02.11.2010.

Max. 100 eksemplarer af den engelske version af bogen.

Bogen skal afhentes i Rumkammerats galleri:

Nansensgade 35, st. th
1366 København KInformation

Åbningstider:

Tirs-Fre: Kl. 12-17

Lør: Kl. 12-16

www.rumkammerat.dk

Anmeldelser

AOK

"I DRs gamle lydarkiv overfor den gamle koncertsal har en antropolog, en grafiker, en kok, en videokunstner, en billedkunstner og en cand. mag i pædagogik indrettet sig som et kreativt fællesskab med arbejdsplads og galleri. I galleriets baglokale er der et lille atelier med plads til to kunstnere."

Set på aok.dk

Aftalepart

Rumkammerat
CVR: ??
  • Rumkammerat
    Rumkammerat

    Nansensgade 35, st. th

    1366 København K
Vælg variation
Vælg variation