pedicure.jpg
norush_003.JPG
norush_005.JPG
norush_006.JPG
norush_007.JPG

Bliv forårsklar med en dejlig pedicure fra NoRush. Få super pæne fødder og negle med en luksusbehandling med bl.a. aromafodbad, fodmassage og -maske

199,- / 399,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Bliv forårsklar med en dejlig pedicure fra NoRush. Få super pæne fødder og negle med en luksusbehandling med bl.a. aromafodbad, fodmassage og -maske

Luksus fodforkælelse til både mænd og kvinder

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim BjærreSå er der endelig et tilbud til alle amagerkanske Downtown-fans! Er dine fødder ømme, trætte og tørre? Er det ikke på tide at gøre noget godt for dig selv og din krop? Med dagens tilbud får du en vidunderlig pedicure, der udover at forkæle dine fødder også giver en dejlig, afslappet fornemmelse i resten af kroppen.

 

Behandlingen varer en hel time og er en klassisk pedicure, der indledes med et varmt aromatisk fodbad, hvorefter neglefiling og fjernelse af hård hud står for tur. Derefter anvendes en exfolierende peelingcreme, som er særlig god til de tørre hæle. Din behandling afsluttes med en fodmassage, en god maske samt en omgang nærende olie til at pleje dine neglebånd.

 

NoRush ligger på Amager, tæt på Amagerbro Metro, og er en professionel skønhedsklinik ejet af Maja Lemmeke Heger & Sandie Smorawski. "Vores vision er at skabe et dejligt sted, hvor du som kunde føler dig velkommen, tilpas og afslappet. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og tager derfor den nødvendige tid til at dække netop dit behov. Vores mission er, at alle skal have muligheden for at forskønne og forsøde deres tilværelse", fortæller Maja og Sandie.


De har sammen drevet klinikken i 2½ år, og det er helt sikkert, at dine fødder kommer i trygge og erfarne hænder hos Maja og Sandie. Ville det ikke være dejligt med lidt velfortjent selvforkælelse? Dine fødder arbejder hårdt for dig hver eneste dag, men hvornår har du sidst gjort noget godt for dem? Læn dig tilbage hos NoRush, som giver dine fødder en lækker førsteklasses behandling, imens du blot kan slappe helt af og lade tankerne vandre. God fornøjelse.

Betingelser

 • Kan indløses fra 08.03.2011 til 29.02.2012.

Max 1 værdibevis pr. person.

Max 200 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Ma-to: 9.30-18

Fre: 9.30-19

Lør: 9-14

www.norushskincare.dk

Aftalepart

NoRush
CVR: 31613760

Adresse

Tycho Brahes Allé 3
2300 KBH S
 • NoRush
  NoRush
  Tycho Brahes Allé 3
  2300 København S
  Telefon: 28 26 21 95
Vælg variation
Vælg variation