Tei_001.png
Tei_002.jpg

10-turskort til revolutionerende fedtforbrændings- og varmeterapi fra TEI Systems, som fjerner fedtdepoter, ledsmerter og kredsløbsproblemer

1.499,- / 3.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

10-turskort til revolutionerende fedtforbrændings- og varmeterapi fra TEI Systems, som fjerner fedtdepoter, ledsmerter og kredsløbsproblemer

Ti-turskort til motion, terapi, velvære og vægttab

Skribent: Martin Gottlieb

 

Når du hører ordet elektroterapi, tænker du måske automatisk på billige tv-shopreklamer og ubehag. Intet kunne dog ligge længere fra sandheden, hvilket TEI Systems revolutionerende terapimaskine effektivt beviser. Med dokumenteret, mærkbar effekt, et utal af behandlingsmuligheder og et minimum af besvær har TEI Systems cementeret sin plads som de kendte og professionelles foretrukne hjælpemiddel til at slippe af med genstridige fedtdepoter, ledsmerter og kredsløbsproblemer.

 

Indehaveren hos Star Beauty var ikke et sekund i tvivl: Star Beauty skulle simpelthen have TEI Systems terapimaskine. Resultaterne ventede da heller ikke på sig, og i løbet af kort tid kom folk strømmende til, for at kunne gøre brug af den nye mirakelkur. I dag kan en stolt indehaver informere om, at "vores store klientbase blandt andet tæller fire professionelle fodboldspillere og flere kendisser".

 

Det er blandt andet det store udvalg af funktioner og kombinationen af elektro- og varmeterapi for optimale resultater, der gør TEI Systems unik. En behandling med TEI Systems er for dig der:

· har muskel- eller ledsmerter

· ønsker effektivt vægttab

· vil af med strækmærker eller slap hud

· trænger til at stramme din figur op

· er træt af appelsinhud

I alt er der 21 unikke programmer at vælge imellem - hver med sin egen separate funktion - så du kan skræddersy din egen personlige løsning under kyndig vejledning af Star Beautys dygtige personale.

For at sikre dig den bedst mulige udvikling, bliver du ved behandlingens start målt og vejet. Du får endda målt din fedtprocent og BMI. Efter dette behøver du bare lægge dig til rette, nyde behandlingen og smile, når kiloene begynder at rasle af dig, din velvære stiger og din krop spinder.

Og ja, den er god nok: det er ikke én, men hele ti behandlinger du får!

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.03.2011 til 31.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 50393970.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre 10-17

www.starbeauty.dk

Aftalepart

Pure Facial (Star Beauty)
CVR: 33572727

Adresse

Nørrebrogade 13
Kbh N
  • Pure Facial
    Star Beauty
    Nørrebrogade 13
    2200 Kbh. N.
Vælg variation
Vælg variation