karma.jpg
karma1.jpg
Ansigtsbehandling.jpg

52% på 70 minutters behagelig og plejende ansigtsbehandling inklusiv kort rygmassage og retning af bryn hos skønhedssalonen Klinik Karma i Hellerup

299,- / 625,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

52% på 70 minutters behagelig og plejende ansigtsbehandling inklusiv rygmassage og retning af bryn hos skønhedssalonen Klinik Karma i Hellerup

Komplet afslapning og velplejet hud

Skribent: Linda Østergaard

Det behøver ikke være svært at give sig selv en følelse af velvære i hverdagen. Hos Klinik Karma i Hellerup kan du nemlig forkæle dig selv med 70 minutters behandling, som både byder på ansigtsbehandling, retning af bryn og en kort rygmassage. Det er en plejende og fornyende skønhedsoplevelse med dine behov i centrum.


Læg dig blot tilrette på briksen i de indbydende, lyse lokaler og nyd behandlingen. Stille musik og en rolig atmosfære får dig helt ned i tempo, og du kan overgive dig til Klinik Karmas erfarne kosmetologer, der plejer din hud på allerbedste vis.

Hele seancen starter med en kort rygmassage, der løsner op og afstresser. Herefter får du en længere ansigtsbehandling med dybderens, enzym-peeling med blandt andet ananas og papaya, blid ansigtsmassage og en afsluttende crememaske. Resultatet er frisk og blød hud. Med dagens tilbud følger også retning af øjenbryn.

"Ansigtsbehandlingen frisker huden op og tilfører en masse fugt, som huden virkelig har brug for i denne kolde tid. Vi har fokus på hver enkel kundes behov," siger medindehaver Sultana Iqbal, der er uddannet Cidesco-kosmetolog og har 8 års erfaring inden for branchen.

Der gemmer sig andre gode oplevelser hos Klinik Karma. Med dagens tilbud får du også 15 procent rabat på køb af produkter fra Chris Farrell, hvis du køber dem på behandlingsdagen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.03.2011 til 05.06.2011.

Bestil tid på tlf.: 41 29 10 00.Information

Åbningstider & hjemmeside

Mandag - Onsdag: 10-18.00

Torsdag - Fredag: 10-19.00

Lørdag: 09-14.00

Andre tider efter aftale


www.klinikkarma.dk

Aftalepart

Karma by Sultana
CVR: ??

Adresse

Gl. Kongevej 109
1850 Frederiksberg
  • Karma by Sultana
    Klinik Karma
    Annasvej 4
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation