manicure.jpg
pure_001.JPG
pure_002.JPG

Få fantastisk bløde og velplejede hænder med 60 minutters Star Manicure Exclusive til halv pris. Hos Star Beauty på Nørrebro er dine hænder i centrum

249,- / 499,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få fantastisk bløde og velplejede hænder med 60 minutters Star Manicure Exclusive til halv pris. Hos Star Beauty på Nørrebro er dine hænder i centrum

Få forårsklare hænder og negle med en Star Manicure Exclusive hos Star Beauty

Skribent: Wendy Beekhuis

Er dine hænder også begyndt at blive tørre og røde af det triste vejr? Så kan du med fordel benytte dig af dagens tilbud, hvor du får en luksusbehandling for hænder og negle, så de igen kommer til at se smukke og velplejede ud. Det kræver kærlig og omhyggelig pleje at holde sine hænder pæne og bløde, og det får du med En Star Manicure Exclusive, der varer 60 minutter og er en eksklusiv og nærende manicure, der modvirker vintertræt og tør hud.

Behandlingen starter med en varm, blødgørende håndscrub tilsat 100% ægte mineralholdigt salt fra Det Døde Hav. Ingen anden salt indeholder flere gavnlige mineraler end denne. Herefter tilsættes essentielle olier med ekstrakt fra Avocado-olie. Avocado-olie er meget rig på Vitamin A, D og E, hjælper med at reducere ældningstegn og forbedrer hudens elasticitet.

Saltpeelingen og olieblandingen fjerner og renser effektivt hændernes døde hudceller og afbalancerer hudens mineralindhold. Den fint sammensatte håndscrub tilfører huden sunde mineraler og næringsstoffer, der holder dine hænder bløde, fugtige og smidige.

Næste trin er pleje af negle og neglebånd samt en behagelig og afslappende håndmassage. Behandlingen afsluttes ved at du får filet dine negle i den form, du ønsker, hvorefter hænderne smøres i sheasmør-creme, og neglene får en klar lak.

Star Beauty er en moderne klinik i flotte omgivelser beliggende midt i Københavns hjerte på Nørrebro. Her kan du nyde den hyggelige og afslappede stemning væk fra dagligdagens larm og stress. Hos Star Beauty er ingen behandling ens, da der altid tages udgangspunkt i hver enkelt kundes behov. Samtidigt gøres der meget ud af, at kun de bedste produkter og behandlingsformer anvendes.

Har man velplejede negle og bløde hænder, ser det ikke kun godt ud, men det er også sundt for dine hænder. Forkæl dig selv med en lækker og blødgørende manicure hos Star Beauty - dine hænder og negle vil elske dig for det.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.03.2011 til 01.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 50393970.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag kl. 09.00-18.00

www.starbeauty.dk

Aftalepart

Pure Facial (Star Beauty)
CVR: 33572727

Adresse

Nørrebrogade 13
Kbh N
  • Pure Facial
    Star Beauty
    Nørrebrogade 13, 1. sal.
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation