kokken_20karry_001.JPG
kokken_20karry_002.JPG
kokken_karry_004.jpg
kokken_karry_006.jpg
kokken_20karry_005.JPG
kokken_karry_003.jpg

Lad de indiske kokke fra Kokken & Karry på Vesterbro forkæle jeres smagsløg med lækre retter fra deres hjemegn. Få 50% på 2 x tre-retters menu to go

126,- / 252,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Indiske kokke fra Kokken & Karry på Vesterbro forkæler jeres smagsløg med lækre retter fra deres hjemegn. Få 50% på 2 x 3-retters menu to go

Lad dig fortrylle af den lækre, autentiske, indiske smag hos Kokken & Karry

Skribent: Daniel Oisin Jensen

Foto: Kim Bjærre

Vi præsenterer i samarbejde med Kokken & Karry det bedste fra det autentiske indiske køkken til halv pris. Med mad fra Kokken & Karry på Sønder Boulevard får I en virkelig god smagsoplevelse - importeret direkte fra Indien. Maden er baseret på originale råvarer fra det folkerige land, hvor indehaver Ridhima Singh også har fundet sine to kokke.

Kokkene er fra hver sin ende af landet og laver de lokale retter fra henholdsvis Nord- og Sydindien, som de hver især er ekspert i:

"Vi vil gerne give folk en autentisk indisk, smagsoplevelse. Der er mange, der har deres egne versioner af indisk karry, men hos os får man den originale. Vi har vores egne leverandører, der importerer råvarerne direkte fra Indien", fortæller Ridhima Singh.

Ikke nok med at maden er virkelig lækker hos Kokken & Karry, så er den også fedtfattig. Al maden er lavet på rapsolie, og hvis man vil være ekstra sund, kan man også bestille brune ris til.

"På nogle indiske steder flyder maden nærmest i olie, men vi holder forbruget af olie så lavt som mulig, så maden bliver fedtfattig", siger Ridhima Singh, der glæder sig til at præsentere sine lækre specialiteter for dig og din ledsager.

Den tre-retters menu består af:

Forret

- Papadum

Hovedret (med begge retter følger Basmati-ris og nanbrød)

- Original Indian Chicken Curry

eller

- Pindi Chana Masala (vegetarret med kikærter og kartofler i Kokken & Karry-sovs)

Dessert

- Gulab jamun (dejboller friturestegt i sirup)

Ridhima Singh fortæller, at de to indiske kokke begynder dagen med at tilberede de karryblandinger, der udgør basen for Kokken & Karrys retter:

"Den karryblanding, vi bruger til Pindi Chana Masala er vegetarisk og består af gurkemeje, kommen og grønne og røde chilifrugter. Nogle af de andre ingredienser vil vi gerne holde hemmelige". De lækre karryblandinger står og simrer i kokkenes store gryder i mange timer, indtil de har den helt rigtige smag og er klar til at behage dine smagsløg. Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.03.2011 til 05.06.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Max. 2000 værdibeviser til salg.

Kan indløses mandag-torsdag samt lørdag.

Kan kun indløses på Kokken & Karry på Vesterbro.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Alle ugens dage: 12.00-21.00

www.kokkenogkarry.dk

Anmeldelser

aok.dk

"Faktum er at når man kalder noget Tandori, så skal det laves i en tandoriovn.. Sådan en har de her, og jeg skal nok love for at de kan bruge den. Har spist derfra 2 gange og er yderst imponeret over smag og kvalitet."

Set på aok.dk

Mitkbh.dk

"Kort sagt , denne mad er simpelhed KBHs bedste... Jeg elsker indisk mad og denne mad er bare som det skal smages!!! Der anbefaldes at preove butter chicken gravy og coconut cream chicken og endvidere tandoori specialiteterne... Og ikke glem et dejligt hjemmebagt tandoori nan ..."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Kokken og Karry
CVR: 30378008

Adresse

Frederiksberg Álle 98
1820 Frederiksberg
  • Kokken og Karry
    Kokken & Karry
    Sønder Boulevard 54
    1720 København V.
Vælg variation
Vælg variation