2 for 1 på entré til Pan Retro

Homofesten du ikke vil gå glip af

Af Frederik Plum

Pan Retro byder velkommen til homofesten som enhver hetero er bitter over at gå glip af. Dagens Tilbud giver to entré til halv pris. Så puds danseskoene og smid hæmningerne, når dørene åbnes til Danmarks fedeste dj's hele natten!

Når Pan Retro holder hof, er der ingen små sko eller smalle steder! De gamle Pan-lokaler fyldes til bristepunktet og der festes i tre etager. Indenfor er der adskillige barer og lounges og udenfor åbnes gård-baren. Somersby serverer gratis cider fra kl. 22-24, og Pan Retro byder velkommen.

Tidligere har Danmarks største dj's så som Morten Breum fyret op for højtalerne indtil dansegulvet dampede hele natten. Denne gang er ingen undtagelse. Javi Martin spiller på Pan 1 mens dj Chrelle vil styre dampen på Pan 2. Javi Martin er en af de bedste house dj´s og udover clubber på Ibiza, så har han spillet på clubber over hele verden, og dj Chrelle er nomineret til Årets Danske Mainstream-DeeJay.

Holdet bag festen proklamerer stolt, at Pan Retro er den største homofest i Danmark. Som navnet antyder vil Pan Retro genoplive den gamle Pan-stemning. Gæsterne plejer dog at fylde lidt ekstra krudt på ballonen, da festen kun afholdes 2 gange årligt. Så smid hæmningerne og deltag i Københavns mest frie fest!

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.05.2010 til 23.05.2010.

Ingen betingelserInformation

Pan Retro afholdes

Søndag den 23. maj

kl. 22.00-05.00

www.panretro.dk

Anmeldelser

politiken.dk

"Det var en mere end sædvanligt farverig crowd, der fyldte de gamle Pan-lokaler i Knabrostræde til randen søndag aften til Pan Retro."

yesyesyes.dk

"Til disse fester vil den gode gamle PAN stemning genopstå, med alle de gode gamle kendte hits såvel som nye, i de samme velkendte lokaler i Knabrostræde."

Set på yesyesyes.dk

Aftalepart

Pan Retro
CVR: ??
  • Pan Retro
    Pan Retro
    Knabrostræde 3
    1210 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation