istock_000011474683small.jpg
facial.jpg
hud_004.jpg
crampha_004.JPG

Lad stjernernes kosmetolog gøre dig forårslækker. I dag får du halv pris på 50 minutters ansigtsbehandling hos Creampharmacy på Vesterbrogade

263,- / 525,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Lad stjernernes kosmetolog gøre dig forårslækker. I dag får du halv pris på 50 minutters ansigtsbehandling hos Creampharmacy på Vesterbrogade

Stjernerne kommer der allerede - nu er det din tur

Skribent: Daniel Oisin Jensen

Uzma Elahi, der er kvinden bag Creampharmacy, kalder sig selv for en rigtig beautymamma. Hun har været i branchen i mange år, og hendes ekspertise gør, at danske stjerner og kendisser sværger til hendes behandlinger. Rygtet om hendes evner går fra mund til mund - for en hjemmeside har hun ikke. Så hvis din ansigtshud skal boostes, klarer Uzma opgaven med bravour.

Uzma Elahi har over 18 års erfaring inden for skønhedsindustrien. Hun er uddannet hudterapeut og har taget en masse kurser på institutter i Danmark og London. Sidst, men ikke mindst, er hun certificeret hos Michelle Peck, der til daglig er personlig kosmetolog for den evigt unge Madonna.

Uzma Elahi og Creampharmacy er uden tvivl det bedste af det bedste inden for hudpleje i København. Derfor har Uzma Elahi ofte besøg af flere kunder, der normalt færdes i rampelyset. Vi har faktisk hørt en lille fugl synge om, at en af hendes trofaste kunder er stor tilhænger af rødvin og blå Kings… Og så siger vi ikke mere.

Dagens tilbud vil give din vintertrætte hud en luksusansigtsbehandling, som indeholder dobbelt afrensning, frugtsyre, peeling (renser i dybden), C-vitamin-ampul (nærer og opfrisker huden), ansigtsmassage og til slut en luksus green tea-maske, der giver din hud fornyet næring og styrke.

Uzma Elahis store ekspertise sørger for, at du siger på gensyn til Creampharmacy med en sundere, mere levende og strålende hud. Så kan forårssolen bare komme an!

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.03.2011 til 31.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 29367569

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.Information

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9.00-18.00

Fredag: 9.00-19.00

Lørdag: 8.00-14.00

Aftalepart

Creampharmacy
CVR: ??

Adresse

Vesterbrogade 69
Kbh V
  • Creampharmacy
    Creampharmacy
    Vesterbrogade 69
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation