coeur_001.JPG
coeur_002.JPG
coeur_004.JPG
coeur_007.JPG

Tag på kvalitetsshopping i Coeur i St. Regnegade med et værdibevis på 600,- for kun 300,- Udvid din garderobe med et touch af fransk eksklusivitet

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Tag på kvalitetsshopping i Coeur i St. Regnegade med et værdibevis på 600,- for kun 300,- Udvid din garderobe med et touch af fransk eksklusivitet

Franske fornemmelser

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

 

Hos Coeur bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten, og derfor finder du udelukkende styles af råmaterialer som f.eks. silke, bomuld, uld og læder. Alle styles er håndplukkede til den lille stemningsfulde butik, og derfor kan du være sikker på at finde unikke stykker tøj til enhver lejlighed.

Den franske inspiration ses først og fremmest i butikkens navn, Coeur, der betyder hjerte på fransk. Navnet skaber ikke blot franske fornemmelser, men er også med til at understrege, at butikken er indehaver Mette Tropp Larsens hjertebarn og er placeret i hjertet af København.

Alle styles i butikken er nøje udvalgt af Mette, der ofte rejser en tur til Paris for at supplere sortimentet i butikken og ikke mindst finde ny inspiration i den smukke by.

På hylderne finder du bl.a. mærket Turnover, som laver klassiske kjoler og toppe med smukke detaljer, som tilfører eksklusivitet til looket, samt velsiddende habitbukser og blazere, som Coeurs faste kunder kommer efter hver sæson. Du finder også mærket Valerie, hvor keyitems er feminine kjoler og toppe med franske detaljer. I butikken finder du også de klassiske silketørklæder fra Kenzo i smukke farver, rå stiletter og fine ballerinaer fra Stylesnob.

Et besøg hos Coeur kan også udstyre dig med det ultimative dullegrej - en L.A.-taskeholder. Den fikse taskeholder er kendt fra tv-serien Sex & the City og er også blevet populær hos danske kendisser som f.eks. Medina, Sofie Lassen-Kahlke, Tina Lund, Lisa Lents, Christiane Schaumburg-Müller og Lisbeth Østergaard.

I løbet af året afholdes der aftenarrangementer af forskellig slags hos Coeur. Ved disse lejligheder vil det være muligt at få tips til farver og individuel styling samt naturligvis at gøre et godt kup i butikken. Tilmeld dig Coeurs nyhedsbrev på www.coeur.dk, hvis du ikke vil gå glip af alle de gode tiltag.

Det er ligeledes muligt at holde privatarrangementer, hvor I kan opnå gode rabatter, hvis I samler mindst 10 veninder.

Coeur er kort sagt stedet for dig, der kræver høj kvalitet og unikke items, som ikke findes i andre butikker i København. Rigtig god shoppefornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.03.2011 til 03.06.2011.

Der må kun anvendes et værdibevis pr. item

Værdibeviset kan ikke bruges på varer, som i forvejen er nedsat.

Værdibeviset gælder ikke til tasker, perlekæder og duftlysInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-torsdag: 11-17.30

Fredag: 11-18

Lørdag: 11-16

www.coeur.dk

Aftalepart

Coeur
CVR: ??
  • Coeur
    Coeur
    Store Regnegade 24
    1110 København K
Vælg variation
Vælg variation