njoy_001.JPG
njoy_002.JPG
njoy_003.jpg
njoy_004.jpg
njoy_005.jpg
njoy_006.JPG
njoy_007.JPG
njoy_008.jpg

50% på 2 valgfrie økologiske juice eller shakes + 2 valgfrie sandwiches. Hos nyåbnede njoy på Nørrebro er der fokus på økologi og sundhed

87,- / 174,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 2 valgfrie økologiske juice eller shakes + 2 valgfrie sandwiches. Hos nyåbnede njoy på Nørrebro er der fokus på økologi og sundhed

Økologisk hyggekrog i herlige omgivelser

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre


Juiceglade københavnere med hang til økologi og sundhed har nu fået et nyt hæng-ud sted på Nørrebro. njoy åbnede i sidste uge deres første økologiske juicebar med udsigt over Søerne, og her er du sikret en lækker juiceoplevelse med kvalitet og stemning i topklasse.


Har du brug for et nyt, sundt favoritsted på Nørrebro er njoys juice- og sandwichbar på Peblinge Dosseringen et virkelig godt bud. Stedet er netop åbnet i en høj kælder, som byder på rar loungemusik og hyggelig atmosfære med Anders And-blade, bløde puder og trådløst internet. Her kan du tage en hyggesnak over en kop kaffe og en lækker sandwich eller snuppe et hurtigt energiboost med flydende vitaminer.

Hos njoy bugner det med friske frugter og indbydende grøntsager, som alle er stemplet med det velkendte røde Ø. Kvalitet og økologi er nemlig i højsædet. Størstedelen af råvarerne kommer fra danske gårde, ligesom sandwichbrødet bages hos Høyers økologiske bageri.

"Hos njoy kan folk få en sund, økologisk oplevelse og god samvittighed. Og man kan læne sig tilbage og føle sig hjemme. Vi har gjort det simpelt og sundt uden at slække på kvaliteten," siger stedets ene partner, Rachid Dadi.


Dagens tilbud giver frit valg på menukortet med juice eller shakes. De lækre shakes er lavet på vaniljemælk og indeholder naturligvis en masse friske frugter. Du får også 2 frisklavede sandwiches. De mest populære er med laksemousse eller kylling med avocado og tomat. Alle sandwiches er med hjemmelavet rød eller grøn pesto. Sandwichbrødet er økologisk, lavet på surdej og med masser af fuldkorn. Det er en mættende mundfuld, som smager himmelsk.

På Downtown-redaktionen har vi hermed fundet Nørrebros nye, sunde hyggekrog, hvor vi glædeligt kommer igen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.03.2011 til 01.06.2011.

Max. 1500 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Mandag-fredag: 8:00-20:00

Lørdag: 10:00-19:00

Søndag: 10:00-18:00

Aftalepart

njoy
CVR: ??
  • njoy
    njoy
    Peblinge Dossering 4
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation