shala_001.JPG
Shala_002.jpg
shala_003.JPG
shala_004.JPG
Madonna_24.jpg

Byens bedste tilbud på den originale Oxygen Lift-behandling. Få over halv pris på Oxygen Lift, diamantpeeling, damp & ansigtsmassage hos Salon Shala

550,- / 1.280,-
 • 57% rabat
 • Slutter om

Byens bedste tilbud på den originale Oxygen Lift-behandling. Få over halv pris på Oxygen Lift, diamantpeeling, damp & ansigtsmassage hos Salon Shala

Smuk, frisk og glat hud - hurtigt og effektivt

Skribent: Martin Gottlieb

Salon Shala åbner dørene for et eksklusivt tilbud til Downtowns brugere, så du kan få bugt med vintervejret og gøre dig forårslækker til en helt fantastisk pris. Det danske vintervejr er meget stædigt i år med konstante minusgrader og usandsynlig tør luft. Og det lader til, at marts bliver endnu en hård måned for hud, krop og sjæl. Med dagens tilbud kan du blive 100% forårsklar med Oxygen Lift til over halv pris af normalprisen.

Selve behandlingen foregår ved hjælp af en oxygenmaskine, der producerer ca. 90% koncentreret ilt og via air brush sprøjter et specialudviklet serum indeholdende Hyaluronsyre ind i din hud. Serummet indeholder derudover Vitamin A, C og E, samt grøn the, der fungerer som en naturlig antioxidant og nænsomt plejer og opstrammer din hud, så du kommer til at se yngre og mere frisk ud. Ingredienserne giver din hud et naturligt vitaminboost, samtidig med at den forøgede tilførsel af oxygen stimulerer din huds optagelse af helbredende blodlegemer.

Nu følger en diamantpeeling, der sørger for, at du får den ultimative opstrammende effekt. En diamantpeeling fjerner nænsomt og effektivt det yderste, tørre hudlag, hvilket har en opstrammende effekt på huden. Derefter stimuleres den naturlige produktion af kollagen og elastin via vakuum, så din hud bliver strammere og friskere at se på. Diamantpeelingen mindsker de fine linjer, pigmentpletter, akne, ar, store porer og fedtet hud. Kort sagt: den efterlader din hud mere ungdommelig og frisk med en sund, naturlig glød.

Derefter får du en omgang damp med chromoterapi, der anvender farvet lys til at skabe balance i kroppen og har indflydelse på vores psyke, følelser og helingsproces. Den 60 minutter lange behandling slutter med en dejlig, afslappende ansigtsmassage.

Allerede efter første behandling vil du mærke en tydelig forskel. Din hud vil føles blød, frisk, glat og fuld af fugtighed. Gå foråret i møde med en gave til din hud, som du vil takke dig selv for i meget lang tid.

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.03.2011 til 31.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Betil tid på tlf.: 33 16 16 31 (kbh K) eller 35 43 60 20 (Kbh Ø).

 

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag: 9.00-18.00 (efter aftale 8.00-20.00)

Lørdag: 9.00-14.00 (efter aftale 8.00-16.00)

www.shala.dk

Aftalepart

Shala
CVR: 18953242

Adresse

Marselis Bvd.
 • Shala
  Salon Shala
  Bremerholm 18, st. tv.
  1069 København K
 • Shala
  Salon Shala
  Ndr. Frihavnsgade 90
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation