Få 50% på 2 morgenmadstallerkener med gourmetkaffe og friskpresset juice fra Kaffekunsten i Indre By

Kaffekunsten serverer gourmetkaffe
i indre by

Skribent: Frederik Plum

Foto: Rikke M.S Nielsen

 

Kaffekunsten er lige åbnet i den hyggelige Lars Bjørns Stræde i indre by. Den lille café serverer gourmetkaffe og hjemmelavet mad til overkommelige priser. Dagens Tilbud giver 2 for 1 på Kaffekunstens morgenmadstallerken og derved mulighed for at starte dagen på den bedst mulige måde.

Når du træder ind i Kaffekunstens hyggelige lokaler, mærker du straks stedets gode stemning. Bag kaffemaskinen står Walied, der har startet cafeen tidligere i år, og han spørger gerne gæsterne om de har en god dag og om de kan lide kaffen. Det er lidt som at komme hjem til en god ven.

Kaffekunsten har fået sit navn, fordi ambitionen er, at forskellige kunstnere skal bruge cafeen som et inspirerende frirum. På væggene er der skiftende udstillinger, og midt i lokalet står der et klaver, som gæsterne opfordres til at give en lille melodi på. Der er også en guitar som gæster kan spille på, men hvis det musiske talent ikke rækker til en koncert, så kan man også bare sætte sig over til pladespilleren og sætte en LP med Beatles eller The Stones på.

Walid er uddannet lærer, men startede sin egen café, efter at have nærstuderet kaffebarer på Sjælland og Skåne. Når han bliver spurgt til kaffens oprindelse griner han og peger op mod vor herre: "den kommer deroppe fra." Han vil ikke fortælle hvor den kommer fra, da det er en 'forretningshemmelighed'.

Når vejret er godt kan du sætte dig ud på bænken på Lars Bjørns Stræde eller i baggården, hvor du kan du side i birketræets skygge. Gården er meget stemningsfuld og til efteråret kommer der en botaniker og sørger for nogle smukke planter. Derudover planlægger Walid at lave filmarrangementer med franske film og små musiske arrangementer.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.08.2010 til 01.11.2010.

Værdibeviset kan kun indløses mellem 7.30-12.00Information

Åbningstider:

Man-søn kl. 7.30-20.00

Anmeldelser

magasinetkbh.dk

"Deres Kaffe er en af byens bedste som jeg har smagt - og betjeningen er meget personlig, næsten som at være hjemme :)"

Set på magasinetkbh.dk

Aftalepart

Kaffekunsten
CVR: ??

Adresse

Larsbjrønsstræde 8
  • Kaffekunsten
    Kaffekunsten
    Larsbjørnsstræde 8
    Kbh K
Vælg variation
Vælg variation