zoneterapi_001.JPG
zoneterapi_002.JPG
zoneterapi_003.jpg
zoneterapi_004.JPG
zoneterapi_005.JPG

50 min. zoneterapi hos RAB-godkendt behandler Charlotte Larsen på Vesterbro. Fjern ubalancerne i kroppen og gå foråret i møde med ny energi

200,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50 min. zoneterapi hos RAB-godkendt behandler Charlotte Larsen på Vesterbro. Fjern ubalancerne i kroppen og gå foråret i møde med ny energi

Få genoprettet din krops naturlige balance

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Træthed, manglende overskud, ømme muskler og led. Vi kender det alle sammen, men ofte gør vi ikke andet end at få kæresten til at give os fem minutters velment nakkemassage. Det er måske meget hyggeligt, men gør ikke den store forskel i det lange løb. Dagens tilbud er til dig, der virkelig vil dine problemer til livs. Zoneterapi kan hjælpe dig på et utal af måder og genopretter din krops naturlige balance - sundt, naturligt og med dig i fokus.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver eneste del af kroppen har en zone på fødderne, der kaldes en reflekszone. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion og dermed genoprette kroppens balance.

Zoneterapi foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand m.m. danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Gennem behandlingen påvirkes hele kroppen til at søge efter optimal balance.

Charlotte Larsen er eksamineret zoneterapeut samt Registreret Alternativ Behandler og er desuden også uddannet sygeplejerske. I hendes kyndige hænder forsvinder dine problemer som dug for solen. Ved brug af zoneterapi kan hun hjælpe dig med mange problemer, som eksempelvis hovedpine og migræne, led- og muskelsmerter, stress og spændinger, fordøjelsesproblemer m.m. Behandlingsformen tager udgangspunkt i din krops energibaner og sørger via tryk på dine fødder for at hjælpe din krop til at hjælpe sig selv - bivirkningsfri og helt uden brug af medicin.

Alternativ behandling stormer frem i Danmark, så meget så du nu kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på efterfølgende behandlinger hos Charlotte. Så bliver det både nemmere og billigere at få en effektiv behandling, der bare virker! Tag din vinterkrop i hånden, og mærk foråret buldre i hele kroppen efter 50 fantastiske minutter hos Charlotte Larsen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.03.2011 til 01.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 240 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling skal foregå på tlf.: 50 27 27 87 eller e-mail: happyfeet787@gmail.comInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag: 8.00-16.00

Tirsdag: 8.00-18.00

Øvrige dage efter aftale

www.happyfeet787.com

Aftalepart

Charlotte Larsen
CVR: 33335873

Adresse

Nørregade 41
1165 KBH K
  • Charlotte Larsen
    Behandlerfællesskabet HECE
    Stenosgade 9, st. th
    1616 København V
Vælg variation
Vælg variation