the_20village_007.jpg
the_20village_004.JPG
the_20village_006.jpg
the_20village_003.jpg
the_20village_008.jpg
the_20village_002.jpg

Tag på opdagelse i det pakistanske familiekøkken The Village på Vesterbro med en du holder af. I får begge en lækker tre retters middag til halv pris

109,- / 218,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Tag på opdagelse i det pakistanske familiekøkken The Village på Vesterbro med en du holder af. I får begge en lækker 3 retters middag til halv pris

The Village

Skribent: Henrik Bruun

Foto: Kim Bjærre


I den lille pakistanske restaurant The Village får du hurtigt varmen. Indretningen er intim og hyggelig, og alle retterne er tilberedt efter gamle, autentiske pakistanske opskrifter. Hos The Village sørger kokkene for at retterne er krydret helt perfekt, så der kommer godt med smag til sæsonens råvarer.

Med dagens tilbud får I en lækker tre retters menu bestående af en valgfri forret, hovedret og dessert fra det varierede menukort. Hele herligheden koster kun 109 kroner for 2 personer. Hvis I ønsker at benytte tilbuddet som take away, er det også muligt, men det vil næsten være synd ikke at nyde de lækre pakistanske retter i autentiske omgivelser.

I kan vælge mellem tre forskellige forretter: Hjemmelavet Samosa (med fyld af enten kylling, oksekød eller vegetariske ingredienser), kartoffelkebab med oksekød eller retten Pakora, der består af friturestegte lækkerier med kartoffel, løg og frisk koriander.

Til hovedret er der frit valg fra menukortet, men værten anbefaler retten Korma, der er en velsmagende ret af lam i dejlig krydret sovs med ris til - en original familieopskrift fra det nordøstlige Pakistan. En anden mulighed er Tandori Allu Murghi, der er husets smagfulde ovnbagte kylling med karry.

Til dessert kan I vælge mellem fire lækkerier. "Jeg vil anbefale vores Jalebi, der består af hvedemelskringler dyppet i sukkerlage. Eller Phirni, som er en lækker risbudding med mælk og pistacienødder," siger ejeren af The Village.

Hos The Village bliver der kræset om maden, og de går meget op i, at retterne og tilbehøret så vidt muligt skal tilberedes fra grunden. "Alle vores karryer og chutneyer er lavet fra grunden af. På den måde sikrer vi os, at smagen altid er helt rigtig i vores retter. Vores køkken bygger på min families gamle opskrifter, og chutneyerne er et herligt tilbehør til vores lækre karryretter," fortæller ejeren af The Village.

Mæt og varm af den velkrydrede og smagfulde mad er I således godt rustede til at begive jer ud i det Københavnske snevejr med en rigtig god mavefornemmelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.03.2011 til 28.06.2011.

Kan nydes både i restauranten og som take away.Information

Åbningstider & hjemmeside

Mandag-torsdag: 11.00-21.00

Fredag-lørdag: 11.00-22.00

Søndag: 12.00-21.00

www.the-village.dk

Aftalepart

The Village
CVR: 33848366

Adresse

Vesterbrogade 109
1620 , Kbh V
  • The Village
    The Village
    Vesterbrogade 109
    1620 KBH. V
Vælg variation
Vælg variation