fris_r_herreklip.jpg
35_002.JPG
35_003.JPG
35_004.JPG
35_005.JPG
35_006.JPG
Fris_C3_B8r_20herreklip.jpg

Exceptionel dameklip, hovedbundsmassage og styling i den anerkendte kendis-salon Studio 35, hvor bl.a. Medina og Remee kommer

320,- / 640,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Exceptionel dameklip, hovedbundsmassage og styling i den anerkendte kendis-salon Studio 35, hvor bl.a. Medina og Remee kommer

Hårstyling med stjernestøv

Skribent: Severin Hygum

Foto: Kim Bjærre

Nogle gange vil man bare gerne ha' noget andet end leverpostej og jantelov. Nogle gange er det fedt at møde mennesker, der kan tilbyde noget ekstra og ikke er bange for at skille sig ud fra det middelmådige. Sådanne mennesker og sådan en atmosfære er der omkring det berygtede Studio 35 i Studiestræde - og det har mange kunder haft stor glæde af.

Da jeg træder ind i det lækre Studio 35, kommer Victor straks over og hilser. Jeg har ikke mødt ham før, men han virker alligevel bekendt. Jeg undrer mig, mens Victor begynder at tale om deres tilgang til faget og kunderne.

"For os er det vigtigt, at kunden ikke bare føler sig som én i rækken, men at der bliver gjort det bedste for den individuelle. Håret skal klippes og styles, så de ikke bare er tilfredse men begejstrede for resultatet", forklarer stylisten Victor, som har 10 års erfaring i branchen og har været med i udviklingen af deres egen produktserie.

At de hos Studio 35 kan noget ekstraordinært, får jeg yderligere bekræftet, da jeg hører lidt mere om deres kunder og tidligere opgaver. Blandt deres kunder er kendte artister og tv-personligheder som Medina, Remee, Joey Moe og Rikke Gøransson, og det kræver sit at være ansvarlig for deres fremtræden på billeder og i TV, som ofte foregår live.

I samme øjeblik går det op for mig, at grunden til jeg synes, at jeg har set Victor før, er de utallige gange han i TV har stylet forskellige danskere - i alt fra Go' Morgen Danmark til The Voice TV.

Man kan roligt sige, at man hos Studio 35 er i trygge hænder, og drømmer du om en fed og personlig frisure, der er en TV-stjerne værdig, er der ikke mange andre saloner, der matcher.

Med dagens tilbud får du ikke kun en ekstraordinær hårbehandling til halv pris. Salonen giver også mulighed for 50% på samtlige produkter i salonen på dagen - vælg mellem naturprodukter fra bl.a. Kevin Murphy, Sebastian og Gold.

Velkommen til Studio 35 - salonen, der løfter håret til stjernerne!

Tilbuddets indhold

  • Vask med hovedbundsmassage, klip samt styling af håret til halv pris.
  • Mulighed for at købe salonens produkter til halv pris på behandlingsdagen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.03.2011 til 28.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 33 33 83 82Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag: 10-18

Lørdag: 10-14

www.chaochao.dkAftalepart

Studio 35
CVR: 36410957

Adresse

Studiestræde 35
1455 København K
  • Studio 35
    Studiestræde 35
    1455 København K
Vælg variation
Vælg variation