kropskompagniet_201.jpg
Kropskompagniet_002.JPG
Wax_001.jpg
Kropskompagniet_003.JPG

Halv pris på en voksbehandling af underben, bikinilinje og armhuler hos Kropskompagniet. Få silkeblød og super glat hud. Så kan foråret bare komme an

200,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på en voksbehandling af underben, bikinilinje og armhuler hos Kropskompagniet. Få silkeblød og super glat hud. Så kan foråret bare komme an

Silkeblød i et snuptag

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Med dagens tilbud slipper du for den dårlige samvittighed, der hurtigt kommer snigende efter bare en enkelt dag, hvor du har "ladet stå til". Helt glat hud er skøn, men at holde glatheden ved lige bliver hurtigt en tidsrøver. En varm voksbehandling hos Kropskompagniet kan lette din samvittighed og samtidig spare dig både tid, snitsår og udslæt.

Hos Kropskompagniet står Lotte Horn klar til at tage sig af dig. Den lækre, lyse og rolige salon ligger et stenkast fra Sankt Hans Torv, og mens du slapper af, sørger Lotte for at give dig den glatteste hud, du nogensinde har haft.

I over en måned efter endt behandling behøver du ikke bekymre dig om stride hår, men kan nøjes med at nyde den fantastiske silkebløde følelse - eller bare nyde, at du kan lade skraberen ligge på hylden, når du skal igennem morgenritualerne.

En voksbehandling hos Kropskompagniet foregår ved, at Lotte påfører en tynd stribe voks på det område, der skal behandles, hvorefter hun med et enkelt, hurtigt ryk fjerner hårene helt fra hårsækkene. Efter du er blevet hårfri, følges behandlingen op med en let oliemassage med en desinficerende olie, så du går derfra med en tindrende hurrafølelse og silkeblød hud i op til seks uger.

For at gøre behandlingen så effektiv som muligt, anbefaler Lotte Horn, at du bruger en body scrub før din behandling. Hårene skal desuden være mellem ½ - 1 cm lange, for at voksbehandlingen er effektiv.

Med dagens tilbud betaler du på mange måder en lav pris for et lækkert resultat, og hver eneste gang du kaster et blik på de smukke ben, din bikinilinje og de helt hårfri armhuler, vil du takke dig selv. Du bliver gudesmuk, blød og behagelig at både se på og røre ved.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.02.2011 til 29.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 26 85 45 45.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-tirsdag: 10.00-19.00

Onsdag: 10.00-15.00

Torsdag-fredag: 10.00-19.00

Lørdag i lige uger: 9.00-15.00

www.lottehorn.dk

Aftalepart

Kropskompagniet
CVR: 21643947

Adresse

Guldbergsgade 25, kld th
KBH N
  • Kropskompagniet
    Kropskompagniet
    Guldbergsgade 25 kld.
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation