myphotobook_201.png
myphotobook_202.png
myphotobook_203.png

Få din vinterferie på tryk. Med Myphotobook specialdesigner du din egen fotobog, så du altid kan bladre tilbage i gode stunder i dit liv

99,- / 199,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få din vinterferie på tryk. Med Myphotobook specialdesigner du din egen fotobog, så du altid kan bladre tilbage i gode stunder i dit liv

Få din vinterferie på tryk

Skribent: Julie Vibe Michelsen


Kender du det? Når du åbner et af dine gamle fotoalbum, falder der falmede billeder ud til højre og venstre, fordi fotohjørnerne ikke længere kan holde dem på plads, og du ærgrer dig en ekstra gang over al den forgæves tid, du har brugt på at sætte dem i orden. Eller også får dine digitale fotos forputtet sig i gamle mapper på computeren og bliver aldrig printet ud.

Hos myphotobook.dk kan du lave fotobøger, der ligner professionelle billedbøger. Du kan vælge mellem hele syv forskellige bogformater og syv forskellige indbindinger - fra den lille Pocket på 14,8 x 10,5 cm til det store Premium på 30 x 40 cm eller fra softcover til hardcover med læder.

På denne måde er det ikke blot nemt og enkelt at bevare dine billeder af gamle kærester, venindefesterne og ferieminderne, men du kan også til enhver tid vise dem til dine gæster. Det er nu engang sjovere, end hvis minderne ligger i en pærevælling i en tilfældig mappe på computeren.

Med Myphotobooks software er der ingen grænser for din kreativitet, ligegyldigt om du ønsker at rotere dine billeder, hvor mange billeder du ønsker at placere på en side, hvilken baggrund du vælger og om du ønsker at tilføje din helt egen tekst.

Og bare rolig, du behøver hverken være kunstner eller computerekspert for at designe en fotobog. Med deres software går det som en leg. Så snart du er færdig med at designe din bog, guider de dig gennem bestillingen, og produktionen starter i det øjeblik, de modtager betalingen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.02.2011 til 01.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Dit Downtown.dk-referencenummer skal skrives i kolonnen "gavekort" på Myphotobooks hjemmeside, når man bestiller.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter hos Myphotobook.

Forsendelsesomkostningerne reduceres ikke.Information

Hjemmeside:

www.myphotobook.dk

Anmeldelser

Babybusiness.dk

"Jeg synes selv jeg har fået lavet en helt fantastisk bog, den ser rigtig flot og professionel ud - i modsætning til mine egne, som altid er amatøragtige med billederne klistret skævt ind og tekst streget ud fordi jeg skriver forkert".

Rikke fra Babybusiness.dk

Babybusiness.dk

"Jeg vil klart lave endnu en fotobog fra myphotobook, når det igen bliver tid til endnu en skøn bog om livet i vores lille familie…
Så jeg kan varmt anbefalde denne hjemmeside".

Katrine F fra Babybusiness.dk

Aftalepart

Myphotobook.dk
CVR: 32603572

Adresse

Oranienstr. 183 10999 Berlin
Vælg variation
Vælg variation