karin_001.JPG
karin_002.JPG
karin_003.jpg

Har du endnu ikke prøvet Kranio-Sakralterapi? Så er det på høje tid at give dig selv en enestående oplevelse hos Karin Nørgaard - og så til halv pris

350,- / 700,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Har du endnu ikke prøvet Kranio-Sakralterapi? Så er det på høje tid at give dig selv en enestående oplevelse hos Karin Nørgaard - og så til halv pris

Få kontakt med din indre balance og dine ressourcer med Kranio-Sakralterapi

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Forestil dig at du ligger helt afslappet med lukkede øjne og får 60 minutters blide tryk og stræk af hoved, nakke og skulderregion. Spændinger i hele kroppen løsner sig, du bliver dejligt afslappet og får en dyb følelse af velvære.

Karin Nørgaard blev færdiguddannet som Kranio-Sakralterapeut i foråret 2010. Hun fortæller, at terapien kickstarter en regulerende proces i hele kroppen, som fortsætter i lang tid efter at selve behandlingen er afsluttet, og hun ser sin rolle som en slags kroppens guide til at "resette" sig selv.

Behandlingsformen afhjælper fysiske og psykiske problemer i sanse- eller bevægeapparatet, og Karin Nørgaard har især haft gode erfaringer med at afhjælpe lændesmerter, diskusprolaps, bækkenløsning, give ro til heling af kraniebrud og hjernerystelse og øge bevægelsen og fleksibiliteten i kraniet ved migræne.

Ved hjælp af nænsomme bindevævstryk og specifikke stræk stimuleres centralnervesystemet, som forbinder hele kroppen. Når krop og psyke er sund, er centralnervesystemet fleksibelt, og ved stimulering med Kranio-Sakralterapi åbnes op for kroppens centrale helende ressourcer. Ud over hoved, nakke og skuldre arbejdes også ved hofter, lænd, rygsøjle og fødder, når det skønnes understøttende i din behandling.

Som noget nyt har Karin Nørgaard indledt et tæt samarbejde med kollegaen Charlott Oestmar. Derfor kan du som et ekstra specialtilbud i dag vælge at købe to værdibeviser, så både Karin og Charlott kan behandle dig samtidig. Den ene terapeut arbejder stille på fødder og underben og understøtter dermed den Kranio-Sakrale proces, som den anden terapeut igangsætter fra hoved, nakke og skulder. Dette giver en særlig understøttende og dyb oplevelse. Man kan naturligvis også vælge at bruge værdibeviserne på to almindelige behandlinger - det er helt op til dig selv.

Betingelser

 • Kan indløses fra 27.02.2011 til 01.08.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling påkrævet. Bestil tid på tlf.: 31 44 42 13 (alle hverdage, helst ml. kl. 8-10)

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Torsdage og fredage kl. 8-18 samt i weekenden efter aftale

www.karinnørgaard.dk

Aftalepart

Karin Nørgaard
CVR: ??
 • Karin Nørgaard
  Karin Nørgaard
  Stanley Rosenberg Institut
  Allégade 8F, 2. sal
  2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation