Få 52 % på 14 dages ubegrænset yoga hos anerkendte Bikram Yoga i Ryesgade

Det verdensberømte yogakoncept er kommet til København

Skribent: Johannes Nidam
Foto: Jeff FLindt

Yoga-fænomenet Bikram Yoga er anerkendt verden over, og i Ryesgade kan du prøve denne unikke metode. Det særlige ved Bikram Yoga er, at træningen foregår i et nærmest saunaagtigt rum, hvor temperaturen er på 40 grader og luftfugtigheden er høj. Kombinationen af øvelser og varme gør Bikram Yoga til en speciel og vanedannende oplevelse, som for alvor styrker dig og renser ud i kroppen. Dagens Tilbud giver dig ubegrænset yoga i 14 dage for under halvdelen af normalprisen.

Bikram Yoga bliver - ikke upassende - kaldt Hot Yoga i populær tale. I den høje varme sveder man sig gennem 26 øvelser og 2 åndedrætsøvelser, og serien giver kroppen en gennemgribende træning, hvor alle muskler, led, sener, organer og kirtler bliver gennemarbejdet. Fordelene ved Bikram Yoga er mange: Det reducerer stress, forbedrer søvnrytmen, træner og toner muskler samt opbygger styrke og udholdenhed. Det styrker immunsystemet, forbedrer vejrtrækningen og er et formidabelt middel mod rygsmerter, sportsskader og dårlig holdning.

Bikram Yoga College har op mod 500 studier rundt omkring i verden, og har i mere end 30 år revolutioneret yogamiljøet. Bikram Yogas indiske grundlægger, Bikram Choudhury, udviklede yogaformen for at kunne komme til at gå igen efter en slem ulykke. Bikram færdiggjorde efterfølgende den metode, som nu bruges verden over, i samråd med læger og forskere ved Tokyo Universitet.

I februar i år fik Danmark endelig sin første Bikram Yoga afdeling i Ryesgade på Nørrebro, og der venter både udfordringer og belønninger for deltagerens krop og psyke. Øvelserne er fysisk og mentalt krævende, men alle - utrænede såvel som trænede, nybegyndere og vante yoga-gængere - kan give sig i kast med dem. Og ikke mindst nyde gevinsten i form af balance og harmonisk velbefindende. Bikram Yoga er meget mere end blot træning: det er terapi, som heler kroppen, beroliger sindet og opløfter sjælen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.08.2010 til 01.10.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Se skema på hjemmeside:

www.bikramcph.dk

Anmeldelser

altfordamerne.dk

" Bikram yoga/HOT yoga er en fantastisk form for sport. […]Det er hårdt, men dejligt!"

Set på altfordamerne.dk

Aftalepart

Kaffekunsten DUPLICATE
CVR: ??

Adresse

Larsbjørnstræde 8
Kbh K
  • Kaffekunsten DUPLICATE
    Bikram Yoga Copenhagen
    Ryesgade 23
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation