fod_006.JPG
f0d_004.JPG
fod_001.JPG
fod_002.JPG
fod_003.JPG
fod_005.JPG

Oplev 1 times ultimativ luksuriøs fodbehandling og fodmassage med avocado, lemongras og pebermynteolie hos Fodplejeklinikken på Frederiksberg

310,- / 620,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Oplev 1 times luksuriøs fodbehandling og fodmassage med avocado, lemongras og pebermynteolie hos Fodplejeklinikken på Frederiksberg

Forkælelse i topklasse til trætte og trængende fødder

Skribent: Sabina Marie Elton

Foto: Kim Bjærre

Ikke mange tænker over dem i hverdagen. De er der bare som en selvfølge. Måske dukker de først op i vores bevidsthed, når sommeren melder sin glade ankomst og vi smider skoene.

Men heller ikke om sommeren er det alle, der smider skoene. Nogle mennesker gemmer fortsat tæer og fødder i sokker og sko - eller dybt begravet i sandet.

Men det er vigtigt at huske på, at dine fødder skal bære dig gennem hele livet - hvad der faktisk i gennemsnit svarer til en god, lang gåtur à la 2 ½ gang rundt om jorden. Særligt, hvis du går eller står meget i din dagligdag, er du udsat. Derfor er det en rigtig god investering at begynde at skænke dine fødder en kærlig tanke i ny og næ. Og start gerne nu.

For uanset om dine fødder skal vises frem eller ej, vil overbelastede fødder i længden begynde at kunne mærkes og vise sig mange andre steder i kroppen. Ondt i nakke, skuldre, ryg, hofte mv. kan alt sammen skyldes fodproblemer. Fodproblemer, som vi kompenserer for ved at gå anderledes og uhensigtsmæssigt.

Derfor kan fodpleje med fordel anvendes til forebyggelse. Ikke kun til forebyggelse af fodproblemer, men også til forebyggelse og behandling af alment trætte og trængende tæer.

Med denne topklasses fodbehandling kan du allerede nu sætte dine fødder i fokus.

Glæd dig til en fantastisk og luksuriøs fodbehandling og fodmassage, hvor der kun anvendes naturlige produkter uden kunstige mineralske stoffer med ingredienser som citrongræs, avocado og pebermynteolie. Behandlingen varer 1 time og du får:

 • Fodbad, peeling, filning og slibning af negle.
 • Behandling af hård hud og ligtorne, fod- og neglesvamp eller nedgroede negle.
 • Der afsluttes med en fugtgivende og beroligende fodmaske samt en ca. 20 min. dejlig fodmassage, som sætter gang i dit kredsløb.

Indehaverne Mie Møller og Dorte Hergård ser frem til at byde dig velkommen i Fodplejeklinikken på Falkoner Allé, hvor de kærligt og professionelt vil tage sig af dine fødder, mens du kan læne dig tilbage og nyde en kop friskbrygget kaffe, te, juice eller vand samt frisk frugt.Betingelser

 • Kan indløses fra 25.02.2011 til 24.06.2011.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 88972000Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 8-18 (eller efter aftale)

Lør-søn: efter aftale

www.fod2000.dk

Anmeldelser

www.fod2000.dk

"Vi lægger stor vægt på personlig service, afslappende stemning og dit velvære. Hvad enten det drejer sig om generelle fodproblemer, eller du blot ønsker forkælelse, tilbyder vi et bredt udvalg af fodbehandlinger, som netop passer til dit behov. Har du spørgsmål, så kig ind. Vi er altid klar til at tage godt imod dig."

- Mie Møller, indehaver af Fodplejeklinikken

Aftalepart

Fodplejeklinikken
CVR: ??

Adresse

Falkoner Allé 68
2000 FRB C
 • Fodplejeklinikken
  Fodplejeklinikken
  Falkoner Allé 68
  2000 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation