Full_20Body_20Massage_001.jpg
Full_20Body_20Massage_002.jpg
Full_20Body_20Massage_003.jpg

Få en helt fantastisk oplevelse hos Cecillia Delacoeur, der giver dig 60 minutters fuld kropsbehandling. Få løsnet op i både det ydre og det indre

399,- / 800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en helt fantastisk oplevelse hos Cecillia Delacoeur, der giver dig 60 minutters fuld kropsmassage. Få løsnet op i både det ydre og det indre

Ren forkælelse for krop og sjæl

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Din krop og psyke arbejder hårdt for dig hver eneste dag, men hvornår har du sidst gjort noget godt for dem? Læn dig tilbage hos Cecillia Delacoeur, som giver dig en førsteklasses fuld kropsmassage, og hvis du ønsker det, kan hun under behandlingen også gå ind og arbejde med dine indre spændinger.

Få fornyet energi og kom under kærlig behandling, når kropsterapeut Cecillia Delacoeur giver dig en oplevelse, som du sent vil glemme. En fuld kropsmassage er en helhedsbehandling, der gør brug af mange forskellige teknikker, som tilsammen er virkelig effektive til at frigøre dybereliggende spændinger. Hos Cecillia får den klassiske kropsmassage baghjul!

Ved at kombinere teknikker såsom dybdemassage, akupressur og ledfrigørelse, giver kropsbehandlingen dig en helt ny og hidtil ukendt følelse af velvære, ro og balance. En fuld kropsbehandling minder bestemt ikke om nogen anden massageform, som du tidligere har prøvet.

Gennem en kombination af samtale, kropsterapi og energiarbejde bringer Cecillia krop, følelser og energi i balance. Den fulde kropsbehandling gennemstrømmer hele din krop, løsner spændinger og bevidstgør ubalancer. Kroppen fortæller din historie, hvorfor chok og gemte følelser kan dukke op og forløses gennem behandlingerne.

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve Cecillias metoder på egen krop, og jeg har kun én ting at sige: Det skal prøves for at kunne forstå, hvor fantastisk behandlingsformen er! Det var uden tvivl en helt unik oplevelse, og lad mig sige det sådan, at inden behandlingen havde jeg bestemt ikke regnet med, at jeg ville få brug for nogle af de Kleenex, som Cecillia altid har stående i behandlingslokalet. Men jeg blev overrasket.

Ved en fuld kropsbehandling bliver der virkelig løsnet op for både det ydre og det indre, og du har mit ord for, at din krop kommer i trygge og erfarne hænder hos Cecillia Delacoeur. Jeg vender i hvert fald tilbage.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.02.2011 til 29.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 26130027 eller mail: info@cecilliadelacoeur.dk.

Værdibeviset kan indløses fra den 24/2 til den 29/4 samt fra den 1/8 til den 31/12.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-lørdag kl. 10.00-18.00

Andre tidspunkter efter aftale

cecilliadelacoeur.dk

Anmeldelser

Joey Moe, sanger:

"En ny verden blev introduceret for mig den dag jeg mødte Cecillia. Jeg fik en alternativ behandling som med åbent sind kan farve dit indre med regnbue aspekter. Livet er en byggeplads, og jeg blev udrustet med værktøjer der idag hjælper mig godt på vej til essensen af mig selv"

Set på cecilliadelacoeur.dk

cecilliadelacoeur.dk

"Ord kan næppe beskrive oplevelsen. For mig, kan det sammenlignes med en følelse af at blive skabt på ny, og jeg føler mig evigt levende efter en behandling. Det er ren kærlighed til krop og sjæl. Jeg ville ønske for alle, at de får mulighed for at opleve det, som Cecillia kan"

Set på cecilliadelacoeur.dk

Aftalepart

Cecillia Delacoeur
CVR: ??
  • Cecillia Delacoeur
    Cecillia Delacoeur
    Thyregodsvej 19, st. tv
    2500 Valby
Vælg variation
Vælg variation