republique_201.jpg
republique_202.jpg
republique_203.jpg
republique_204.jpg

Ung og rå fortolkning af Shakespeare klassikeren Othello på Republique. Få 2 billetter, 2 x program & 2 x forfriskning i pausen til 59%

245,- / 600,-
Udsolgt
  • 59% rabat
  • Slutter om

Ung og rå fortolkning af Shakespeare-klassikeren Othello på Republique. Få 2 billetter, 2 programmer & 2 x forfriskning i pausen til 59%

Ungt, råt bud på Shakespeare-klassikeren Othello

Skribent: Daniel Jensen

Foto: Per Morten Abrahamsen


En håndfuld af dansk teaters mest talentfulde unge skuespillere står klar til at give publikum en både underholdende, rå og tankevækkende teateroplevelse. De udfordrer Othello og udforsker Shakespeare med elektronisk musik, trash æstetik og sanselig fysik - styret af instruktørkometen Anders Lundorph, som allerede har fået sine to første Reumertpriser. Nyd en forfriskning i pausen, hvor I kan vælge mellem the, kaffe, øl eller sodavand.

Tag en du holder af under armen og gå ind i et univers, hvor scenen er dækket af kropsdele, skuespillere vader i lig til anklerne og kønsroller og fremmedhed er til debat.

Der er ingen Shakespearekostumer og ingen ophøjet tale, når Othello finder sammen med Desdemona og lader en bombe springe blandt soldaterne. Othello har været deres hardcore karriere-soldat. De har været soldater sammen - alle klædt ens som en hær af dræbermaskiner - mænd blandt mænd. Men pludselig kommer en kvinde ind i deres midte. Hvordan skal de nu definere sig selv som mænd? Det går op for dem, at de er forskellige. Før var de ens i uniformer. Nu ser de pludselig hinanden på en ny måde. Og de kan ikke lide, hvad de ser. Pludselig ser de også sig selv på en ny måde, og de kan ikke lide, hvad de ser.

Handlingen er skåret ind til benet og Shakespeares mange roller reduceret til seks. Othello er hvid og ikke sort som i Shakespeares oprindelige udgave. Hans akilleshæl er hans identitet som mand - hans mandighed og ikke hans farve/race. Det er Othello i intens form, med plads og rum til at komme tæt ind på livet af de centrale personer, når instruktøren Anders Lundorph, sammen med en vital håndfuld skuespillere, tuner ind på, hvordan vi iscenesætter os selv som mænd og kvinder. Hvordan vi bruger vores identitet som mand og kvinde - som et våben.

Denne forestilling skal opleves. Rigtig god fornøjelse.

Instruktør: Anders Lundorph

Medvirkende: Morten Christensen, Martin Geertz, Line Bie Rosenstjerne, Joen Højerslev, Morten Burian og Mads Rømer Brolin-Tani

Scenograf: Adalsteinn Stefansson

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.02.2011 til 26.03.2011.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Reserver billet på tlf: 70 20 10 31 eller mail: billet@republique.dk. Husk at oplyse Downtown.dk referencenummer i den forbindelse.

De valgfrie drikkevarer er øl, vand, kaffe eller the.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Forestillingen kører fra 24. februar - 26. marts

Tirsdag-fredage kl. 20.00

Lørdage kl. 17.00

www.republique.dk

Aftalepart

REPUBLIQUE
CVR: 25887565

Adresse

Nørregade 20
1165 København K
  • REPUBLIQUE
    Republique
    Østerfælled Torv 37
    2100 Kbh Ø
Vælg variation
Vælg variation