smag_005.jpg
smag_004.jpg
smag_003.JPG
smag.jpg
smag_002.jpg
smag_006.JPG

Få en kulinarisk og sund oplevelse med hjem, når den anmelderroste Smag byder på 2 x dagens ret og 1 suppe til under halv pris

69,- / 177,-
  • 61% rabat
  • Slutter om

Få en kulinarisk og sund oplevelse med hjem, når den anmelderroste Smag byder på 2 x dagens ret og 1 suppe til under halv pris

Smag

Skribent: Daniel Oisin Jensen

Foto: Kim Bjærre

Smag har med succes skabt et madkoncept, der både er billigt, sundt og lækkert. Folkene bag Smag er uddannede diætister og skaber med denne viden i baghånden retter, der lever op til alle ernæringsmæssige anbefalinger, uden at det behøver at koste en bondegård.

"Vi har den holdning, at alle skal have råd til at købe sund mad. Studerende, ældre, børnefamilier - her er plads til alle typer og aldersgrupper. Vi vil hellere have lidt lavere avance og så få flere folk igennem end kun at være for det eksklusive publikum", fortæller Mads Persson, der har været med til at stifte det anmelderroste take away-sted. En af årsagerne til, at Smag kan holde de lave priser, er også, at der bliver langet rigtig meget mad over disken.

"Vores råvarer består af en stor base af grønsager, og ellers er der også meget protein i retterne", fortæller Mads Persson, der hver dag modtager friske forsyninger fra grøntorvet til at holde produktionen kørende. Smag bruger kun sunde fedtstoffer som rapsolie og olivenolie i deres køkken. Smør og margarine er bandlyst, ligesom pasta og brød lavet på hvede er erstattet med fuldkorn. I Smags fiskeretter er der også masser af Omega 3 fiskeolie, der er rigtigt godt for både kredsløb og hjernefunktion. Ellers er det årstiderne, der dikterer, hvad Smag disker op med af lækkerier, og i øjeblikket betyder det, at især rodfrugter og kål dominerer.

Egentlig er Mads Persson uddannet til at vejlede mennesker om deres kost, og han har viden om både pædagogik, fysik, kemi og sociologi med sig i bagagen fra sin professionsbachelor i human ernæring. Alle disse evner har han valgt at kaste ind Smag,  der da også er blevet nomineret til at være Københavns bedste take away-sted af Politikens Ibyen-tillæg. Hvis man efter at have smagt på herlighederne mener, at Smag bør vinde prisen, kan man gå ind og stemme på Ibyen.dk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.02.2011 til 01.07.2011.

Gælder kun til Smag Femvejen i Charlottenlund.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag - fredag: 10 - 21

Lørdag- søndag: 11 - 21

www.smagnu.dk

Anmeldelser

AOK

"SMAG laver velsmagende mad til en fornuftig pris. Har selv prøvet både deres sandwich og salater flere gange, og begge dele er lang over vanligt niveau i KBH. Friske og, for det meste, sunde råvarer. Dejligt at de to stiftere går op i at maden skal være sund, samtidig med at der er stor velsmag."

Set på aok.dk

AOK

Alt i alt en af de absolut bedre take away steder i KBH. SMAG tænker nyt i forhold til mange andre take away steder, tænker velsmag og tænker sundhed.

Set på aok.dk

Aftalepart

SMAG
CVR: 32450946

Adresse

Ndr. Frihavnsgade 13 A
2920 charlottenlund
  • SMAG
    Smag
    Vilvordevej 1
    2920 Charlottenlund
Vælg variation
Vælg variation