brunch_20pancake.jpg
adlibitum_001.jpg
adlibitum_002.jpg
mad_morgen_m_C3_BCsli.jpg
adlibitum_006.jpg
adlibitum_007.JPG

2 for 1 på den store brunchbuffet hos Ad libitum, der lige har fået nye ejere. Her får I et kæmpe udvalg af lækkerier og kræs – en verden til forskel

139,- / 278,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på den store brunchbuffet hos Ad libitum, der lige har fået nye ejere. Her får I et kæmpe udvalg af lækkerier og kræs – en verden til forskel

Nye ejere, ny kærlighed til maden og snart også et nyt navn

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

 

Så er det tid til endnu en omgang brunchbuffet - for vi ved, at I elsker det! And what's not to like? Man kan spise sig fuldstændig overmæt i alverdens lækkerier, kaste fed tømmermændsmad i hovedet eller gå efter de sunde alternativer. Hos det nye Ad libitum kan I vælge og vrage mellem rigtig mange super lækre brunchretter.

Ad libitum på Rådhuspladsen har fået nye ejere i januar 2011. Så pak alt hvad du troede du vidste om Ad libitum langt langt væk. Restauranten er i fuld sving med at skifte navn til Restaurant Downtown, men navneændringen er endnu ikke officiel. Så indtil videre kalder vi dem bare Ad libitum og glæder os over det fine nye navn, som restauranten har valgt.

Når Ad libitum byder indenfor til deres store brunchbuffet, bliver der ikke sparet på noget som helst. Her kan du få alt, hvad hjertet begærer af super lækre retter. Buffeten byder på traditionelle brunchretter som pandekager, æg, bacon, yoghurt, pålæg i mange afskygninger, frugt og grønt. Derudover findes der også luksuspålæg som rejer, laks og forskellige salater. Med andre ord: En lækker, klassisk brunchbuffet.

Inklusiv i tilbuddet er naturligvis også drikkevarer ad libitum. Her kan du slukke tørsten i kaffe, te og juice i lange baner.

De nye ejere hedder Jette og John Reinhold. Jette Reinhold fortæller følgende om tankerne bag den nye restaurant: "Modsat det gamle Ad libitum vil vi satse mere på à la carte. Vi vil dog sideløbende beholde det populære brunchkoncept, men gøre det mere attraktivt og lækkert med gode råvarer og tilberedning".

Så benyt jer af dagens tilbud og gør jer selv den tjeneste at besøge det nye, og kraftigt forbedrede, Ad libitum på Rådhuspladsen. Når I sidder med maverne fulde af lækkerier lavet på de rigtige kvalitetsråvarer, vil I helt sikkert ikke fortryde det.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.02.2011 til 24.05.2011.
??


Information

Åbningstider og hjemmeside:

Brunchbuffet:

Alle ugens dage kl. 10.00-15.00

Åbent:

Søndag-torsdag kl. 9.00-23.00

Fredag-lørdag kl. 9.00-03.00

http://www.adlibitum-raadhuspladsen.dk

Aftalepart

Ad Libitum
CVR: ??
  • Ad Libitum
    Ad libitum
    Rådhuspladsen 75
    1550 København V
Vælg variation
Vælg variation