krops_001.jpg
krops_002.jpg
krops_003.JPG
krops_004.jpg

50% på Body SDS-behandling af sportsmassør og kropsterapeut Jesper Brandis fra Kropsinstituttet i hjertet af København

350,- / 700,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50 % på Body SDS-behandling af sportsmassør og kropsterapeut Jesper Brandis fra Kropsinstituttet i hjertet af København

Slip effektivt af med dine kropsproblemer

Skribent: Severin Hygum

Foto: Kim Bjærre

De fleste af os har dem. De små skavanker, der dagligt generer os, og som man hellere end gerne ville være foruden. Spændingshovedpinen, menstruationssmerter, dårlig ryg og gamle sportsskader. Årsagerne kan være mere komplekse end som så, og Jesper Brandis fra Kropsinstituttet kan med sin behandling afhjælpe såvel som forebygge en lang række problemer, som det moderne menneske går rundt med.

Dokumentet, som jeg får i hånden af Jesper Brandis hos Kropsinstituttet, taler for sig selv. Det er en tilfredshedsundersøgelse, som viser resultaterne af Body Self Developments System (Body SDS) behandlinger, og tallene afslører bl.a. hvor mange, der har oplevet forbedringer som følge af et behandlingsforløb.

Eksempelvis oplever 90 % af kunderne med rygproblemer forbedringer, ligesom 92 % med stressproblemer og 88 % af dem med sportsskader har oplevet, at behandlingen har hjulpet på deres skavanker.

Det er lidt tankevækkende, når man tænker på hvor ofte man hører folk klage over lignende problemer. Sætter man sig ind i hvad behandlingen går ud på og kan tilbyde, synes en traditionel omgang massage at fremstå som en temmelig overfladisk behandling.

At en Body SDS-behandling også inkluderer akupressur, zoneterapi, afspænding og frigørelse af led, er én ting. Men ofte findes årsagen og symptomerne på problemet ikke det samme sted, og kræver mere end blot et par tryk der hvor det gør ondt, fortæller Jesper:

"En af behandlingens forcer er, at den kan kortlægge spændinger i kroppen og gøre én bevidst om hvorfor de opstår. Det er fx langt fra sikkert, at dine smerter i skuldrene kun skyldes noget dér - ofte er det helt andre steder i kroppen årsagen til problemet skal findes", fortæller Kropsinstituttets engagerede kropsterapeut.

At de hos Kropsinstituttet kan deres kram, vidner listen over kunder desuden lidt om. Ud over de mange privatpersoner som kommer forbi klinikken, har de gennem de sidste mange år bl.a. behandlet krævende kunder som de danske frømænd, ishockey-landsholdet og cykelholdet CSC.

Gør dig selv og din krop en tjeneste - bestil en Body SDS-behandling hos Jesper Brandis i Kropsinstituttet til halv pris gennem Downtown.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.02.2011 til 01.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 600 værdibeviser til salg.

Ring og bestil tid på tlf.: 51 16 18 16 eller book Jesper Brandis online på www.kropsinstituttet.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag kl. 08-18

www.kropsinstituttet.dk

Anmeldelser

www.kropsinstituttet.dk

"Musearm, hovedpine og andre naturlige arbejdsskader hører fortiden til, efter regelmæssige besøg og behandlinger af Kropsinstituttets medarbejdere.
Kropsinstituttet kalder det Body-sds - vi mærker bare, at vore skavanker er en saga blot og sygefraværet er mindsket."

Kristina Lindgren, Vice President, TietoEnator, IT-konsulentvirksomhed

www.kropsinstituttet.dk

"Efter personligt at have stiftet bekendtskab med Body-sds, er denne form for 'helhedstænkning' nu blevet en fast del af mine coaching forløb for erhvervsledere. Dele af Body-sds kan med øjeblikkelig virkning blive en naturlig del af hverdagen, og opleves som et øget energioverskud kombineret med en god og naturlig kost."

Tim Vang, Coach & Mental Træner

Aftalepart

Kropsinstituttet
CVR: 27019803

Adresse

Studiestræde 14 A, 2.sal
  • Kropsinstituttet
    Kropsinstituttet
    Studiestræde 14A, 2. sal
    1455 København K
Vælg variation
Vælg variation