brooks4.jpg
brooks3.jpg
brooks2.jpg

Giv din gamle cykel et forårspift med en luksuriøs lædersadel fra Brooks i enten sort eller honningfarvet. Sadlen fås hos eksklusive Sögreni Cykler

400,- / 800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Giv din gamle cykel et forårspift med en luksuriøs lædersadel fra Brooks i enten sort eller honningfarvet. Sadlen fås hos eksklusive Sögreni Cykler

Lækker lædersadel fra Brooks

Skribent: Henrik Bruun

 

I dag får du muligheden for at få fingre i den berømte B17-sadel, der betragtes som Brooks' flagskib. Sadlen er ideel til langdistance cykelture eller til de hurtige smutture i København og er kendt for sin komfort og høje kvalitet. Sadlen har været på markedet i mere end 100 år. Den er kort sagt legendarisk, og det er ikke uden grund.

Med en sadel fra Brooks følger mange fordele. Først og fremmest får din tohjulede et eksklusivt look, og du undgår samtidig en våd bagdel, som typisk skyldes en almindelig skumgummisadel med små revner eller huller i. Derudover former en sadel fra Brooks sig efter din krop og bliver derfor med tiden din helt personlige sadel. Du har frit valg imellem farverne sort og honey, og du kan hente din nye cykelsadel i Sögreni Cykler.

"B17-sadlen fra Brooks er et stykke flot brugskunst. Den er lavet af førsteklasses læder, og hvis du passer på den, er det en sadel, som du kan have de næste mange mange år," fortæller Søren Sögreni.

Sögreni Cykler ligger i Sankt Peders Stræde, og det eksklusive cykelværksted har i mere end 30 år specialiseret sig i at lave helt unikke håndbyggede cykler til verdens førende cykelby. Der er dog en enkelt del på cyklen som Sögreni ikke selv laver - sadlen. Den importerer de fra den engelske sadelvirksomhed Brooks, der stadig producerer sadler efter de håndværksmæssige traditioner, som blev skabt for over 100 år siden.

Historien bag Brooks

I 1865 forlod John Boultbee Brooks sin hjemby for at starte sin egen virksomhed i Birmingham med kun 20 pund på lommen. Her arbejdede han med at lave udstyr til heste, men som ved skæbnens ironi døde hans egen hest. Han måtte derfor låne en cykel for at komme til og fra arbejde. Dette skulle vise sig at være skelsættende for den unge Brooks, da cykelsadlen var af så ringe kvalitet, at han følte sig nødsaget til selv at opfinde en ny. I 1882 var designet færdigt, Brooks søgte patent, og en succes var født.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.03.2011 til 30.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 50 værdibeviser til salg.

Gælder kun Brooks' sadelmodel B 17.

Der kan forekomme ventetid ved bestilling af sadlen.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tor: 10-18

Fre: 10-19

Lør: 10-15

www.sogreni.dk

Anmeldelser

eurowoman.dk

"Man er først en rigtig indre københavnsk metropolit, hvis man ejer en lækker cykel. Hos Sögreni i Sankt Peder Stræde kan man få de smukkeste håndlavede cykler, der specialbygges efter ens behov."

Set på eurowoman.dk

ibikecph.dk

"Sögreni er en rigtig fin cykelhandler, der bygger sine egne cykler. Det er en helt unik oplevelse at træde ind i butikken der samtidig er værkstedet hvor cyklerne bygges. Stellene hænger på ræd og række i loftet."

Set på ibikecph.dk

Aftalepart

Sogreni
CVR: ??

Adresse

Sankt Peders Stræde 30A
1453 København K
  • Sogreni
    Sögreni Cykler
    Sankt Peders Stræde 30 A
    1453 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation