Sakina_20Harees_001.jpg
Sakina_20Harees_002.JPG
Sakina_20Harees_003.JPG
Sakina_20Harees_004.jpg

Få halv pris på en times stressreducerende kropsbehandling med kranio-sakral terapi. Klinikken er beliggende tæt på Kongens Have

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få halv pris på 1 times stressreducerende kropsbehandling med kranio-sakral terapi. Klinikken er beliggende tæt på Kongens Have

Slip effektivt af med stress

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Går du og føler dig stresset? Hvis du gør, er du langt fra alene. Ifølge Danmarks Statistik føler 9 procent af den danske befolkning sig stressede i hverdagen. Stress går ud over din arbejdsindsats, din velvære og dit overskud i hverdagen. Kranio-sakral terapi afhjælper nænsomt og effektivt din stress ved direkte at påvirke det autonome nervesystem, så du genvinder overskuddet.

Sakina Harees er en særdeles dygtig kranio-sakral terapeut. Hun er uddannet fra det anerkendte Stanley Rosenberg Institut, og med en fireårig psykoterapeutisk grunduddannelse i bagagen er Sakina i stand til effektivt at danne sig et overblik over dine symptomer, og hvad hun skal gøre for at komme dem til livs.

I hendes rolige, lyse klinik lige ved Kongens Have starter behandlingen med, at I via en kort samtale finder frem til de symptomer på ubalance, du mærker. Derefter begynder behandlingen.

Kranio-sakral foregår ved lette tryk, træk og massage, der virker dybt afspændende på nervesystem, muskler og bindevæv. Det unikke ved terapien som stressbehandling er arbejdet med at optimere nervesystemets funktion - specielt den 10. kranienerve (nervus vagus,) der styrer kamp/flugt- og afslapnings-responsen. Det er ikke blot en afslappende og behagelig kropsbehandling men et vigtigt redskab til at komme ud af en kronisk stresset tilstand.

Efter at have fået afslappende kranio-sakral terapi er det fantastisk blot at kunne nyde den nyfundne følelse af velvære. Og netop derfor er det fantastisk at Sakinas klinik ligger lige overfor Kongens Have. Hun anbefaler, at man kan gå en tur i parken for virkelig at kunne mærke den forskel kranio-sakral terapien har gjort for dit mentale og fysiske velvære.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.02.2011 til 22.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 27 63 84 44Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbningstider efter aftale.

www.kraniosakral.biz

Anmeldelser

www.kraniosakral.biz

"At få Kranio-Sakral Terapi hos Sakina har været en supergod oplevelse. Hun har reelt lært mig at trække vejret og - allerbedst - hjulpet mig til at finde og eliminere et hav af spændinger. Det har virkelig gjort livet bedre for mig."

Michael, embedsmand i centraladministrationen

www.kraniosakral.biz

"Det var ikke uden skepsis, jeg gik til kranio sakral behandling mod en discus prolaps, som jeg forsøgte at træne væk for at undgå en operation. Jeg havde da prøvet en del andre behandlinger, men kranio sakral terapi var med til at give den smertelindring og afslapning i ryggen, der gjorde det muligt at fortsætte træningen, så min ryg igen er i orden - uden operation."


Jørgen R, journalist

Aftalepart

Klinikken ved Kongens Have v. Sakina Harees
CVR: ??

Adresse

Kronprinsessegade 22a, st.
  • Klinikken ved Kongens Have v. Sakina Harees
    Kronprinsessegade 22a, st.
    1306 København K
    (Gå ind gennem porten v. nr. 22, 22a ligger til venstre i baggården)
Vælg variation
Vælg variation