51% på 1 flaske Smirnoff Black og 6 Red Bull fra Københavns førende elektroniske spillested Culture Box

Culture Box leverer kompromisløse fester

Skribent: Ferdinand Poulard

Foto: Rikke M.S Nielsen

Culture Box beskrives ofte som en frontfigur i Københavns natteliv. Spillestedet, der ligger i hjertet af byen ved Kongens Have, har tiltrukket en række af tidens største elektroniske dj's til København. Dagens Tilbud giver 50% på 1 flaske Smirnoff Black og 6 Red Bull, hvilket gerne skulle sætte festen i gang med et brag.

Culture Box har 350 m2 festlokaler fordelt på to etager i hjertet af København. Spillestedet er mest kendt for elektroniske club-arrangementer, men anvendes til alt fra modeshows og kunstbiograf til alternative musik- og lydeksperimenter og release parties. Musikprofilen er ikke-kommerciel men af høj international standard, hvilket sikrer, at du altid kan forvente noget nyt, anderledes og spændende, når du tager i byen på Culture Box.

Culture Box er blevet rost for at være kompromisløs og nytænkende. Spillestedet er drevet af to musikentusiaster der driver stedet 'con amore' (af kærlighed), hvorfor mange musiknørder samt party lovers har taget Culture Box til sig.

I 2009 åbnede Culture Box en cocktailbar bar i de tilstødende lokaler. Her kan du prøve nogle af byens bedste cocktails, mens dj's sørger for lækker musik. Baren har panoramavinduer ud mod gaden, og har samme ambitiøse og internationale målsætning som Culture Box. De to mand bag projektet har dog sikret, at der altid 50 lækre cocktails på menuen til en flad halvtredser stykket, da det ikke skal være dyrt at gå i byen.

Culture Box' program denne weekend:

Fredag den 30.7:

BOX 1: RANDOM

MATHIAS MESTEÑO (UPON YOU/FREERANGE)

HANKAT - LIVE

TOM COLLINS

HADDOCK

BOX 2: FORKFEST #2

FANTASTIC MR. FOX (BLACK ACRE/HEMLOCK/UK)

DVS MACHINES (NUMB3RS)

DJ HELMET (RAW)

ALBERT

Lørdag den 31.7:

BOX 1:

MO'S FERRY PROD. LABEL NIGHT

DAPAYK LIVE (MO'S FERRY PROD./DE)

MARCEL KNOPF (MO'S FERRY PROD./DE)

DANIEL KAARILL (ZERRBILD/CULTURE BOX)

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.07.2010 til 29.09.2010.

Max 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Fre - lør kl. 00-06.

For program se:
www.culture-box.com

Anmeldelser

AOK

"I starten af 2005 fik København endelig en natklub, der udelukkende fokuserede på elektronisk musik, og som ovenikøbet lå centralt placeret i indre by og var ejet og drevet af to unge musikentusiaster med fingrene godt nede i miljøet. Og Culture Box er da også blevet flagskibet i det elektroniske landskab med en skarp og ikke-kommerciel musikprofil, en fast skare af dedikerede stamgæster og en enorm betydning for det københavnske musikmiljø."

Set på aok.dk

Aftalepart

Culturebox
CVR: ??
  • Culturebox
    Culture Box
    Kronrinsessegade 54a st.
    1306 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation