flavour_001.jpg
flavour_002.jpg
flavour_003.jpg

50% på værdibevis til Flavour i Indre By

125,- / 250,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på et værdibevis til niche-butikken Flavour i Indre By - en kvalitetsbevidst shop med et solidt udvalg af lækre mærker til mænd

Streetwear-shopping i et univers af funktionel mode

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

 

 

Hvad enten du har hang til T-shirts med print eller originale Clarks, er Flavour et sted for dig. Dagens tilbud giver dig et værdibevis på 250 kroner til halv pris hos den ikoniske butik Flavour, som er centralt beliggende i Skindergade lige ved Gråbrødre Torv. Her kan du gøre mange gode køb som for eksempel de populære Red Wing støvler, der ses i modemagasiner og det københavnske gadebillede.


Så forær straks dig selv, din bror eller kæreste et nyt favoritkøb med dagens tilbud og gå foråret stilsikkert i møde, hvad enten det er beklædning, sneakers eller støvler du søger. Udvalget af mærker hos Flavour er blandt andre Carhartt, Elvine, Fred Perry, North Face, NN07, Edwin, Fjällräven, Clarks, Nike, Adidas, Vans, New Balance og Red Wing, som alle oser af kvalitet.

Det var en drøm, der gik i opfyldelse for indehaver Kim Carlsen at udvide butikken fra kælderen til også at omfatte den flotte førstesal, hvor Jazzkælderen tidligere lå. Førstesalen er udvidet med et bredt udvalg af mærker, som alle har et internationalt look. Hele den ene ende er indrettet med en stor kollektion fra det nyere dansk/svenske mærke NN07. Derudover finder du Edwin Jeans, Carhartt Heritage, One True Saxon og Universal Works.

Ambitionen bag Flavour er at have et solidt udvalg af tøj, sko, tasker og accessories. Stemningen er inspirerende og imødekommende - og selvfølgelig med hip hop-musik i højtalerne. Indretningen er gennemtænkt i rå materialer, og den ene væg i butikken er præget af gamle, farverige forsider fra Thrasher Skateboard Magazine.

"Målet har altid været at samle de mest interessante mærker under et tag. Der er tænkt i funktionalitet, stoflighed og detaljer. Fokusset er på dét, de enkelte designere er bedst til," siger Sarah Blicher Hansen, der står for butikkens PR- og kommunikation.

Flavour var desuden den første originale streetwear-butik i Danmark, da den åbnede i 1993. De var de første, der fik det stadig populære skatemærke Stüssy til Danmark fra USA. Med dybe rødder i gadelivet og skatekulturen har Flavour altid været en sikker målestok for de seneste streetwear-stilarter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.02.2011 til 23.05.2011.

Max. 100 værdibeviser til salg

Max. 1 værdibevis pr. personInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-torsdag: 11:00-18:00

Fredag: 11:00-19:00
Lørdag: 10.30-16.30

1. søndag i måneden: 11-16

www.flavour.dk

Aftalepart

Flavour
CVR: ??
  • Flavour
    Flavour
    Skindergade 19
    1302 København K
Vælg variation
Vælg variation