Lækre retter fra Bruuns - to stay eller to go
Skribent: Marie-Louise Svanberg
Foto: Kim Bjærre
Centralt i Gentofte ligger Bruuns, der uden tvivl er et besøg
værd. Bruuns, der både fungerer som café, takeaway og
cateringforretning, er den moderne fortolkning af en
delikatesseforretning, som tilbyder et let og billigt måltid, der
samtidig er sundt, frisklavet og velsmagende. En hjælpende hånd i
en travl hverdag.
Bruuns åbnede i 2010 og indehaver Peter Bruun er blandt andet
tidligere direktør i Meyers Køkken & Deli. Konceptet bag Bruuns
er at lave god, genkendelig mad af de bedste råvarer til
kvalitetsbevidste kunder, der ikke altid selv har tid eller
overskud til at lave mad hjemme.
Hos Bruuns finder du hver dag 3-4 veltillavede hverdagsretter
lige til at tage med hjem eller få opvarmet og serveret på stedet.
Herudover finder du et udvalg af snacks og drikkevarer, som du kan
købe til maden og derved skabe den fuldendte middag.
Peter Bruun fortæller om ideologien bag Bruuns: "Vi afspejler
sæsonernes klare forskelle i udvalget, så vi sikrer os, at de
friskeste og mest sæsonnære grøntsager og dyr får 'center stage'.
Vi sympatiserer med principperne bag Slow Food-bevægelsens tanker
om biodiversitet, og vi benytter i så høj grad som muligt råvarer,
der er dyrket lokalt og nationalt. Vores mission er at gøre livet
så nemt som muligt for vore kunder, og vi ved, at de som oftest er
travle, berejste mennesker med en højtudviklet kvalitetssans".
Der er altså tænkt over tingene hos Bruuns, som også leverer mad
til større selskaber, hvilket du kan læse mere om på deres
hjemmeside. De lokale, friske råvarer og Bruuns' sans for kvalitet
giver dig tilsammen et fantastisk alternativ til traditionel
takeaway.
God appetit!