bruuns_007.jpg
bruuns_006.jpg
bruuns_003.jpg
bruuns_005.jpg
bruuns_008.jpg
kage.jpg
bruuns_004.jpg
bruuns_008.jpg
bruuns_009.jpg

Halv pris på 2 x dejlig aftensmad og 2 x dessert fra Bruuns. Spring madlavningen over og tag sund, velsmagende mad med hjem eller nyd den på stedet

120,- / 240,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Aftensmad og dessert for 2 personer fra Bruuns delikatesser. Spring madlavningen over og tag sund, velsmagende mad med hjem eller nyd den på stedet

Lækre retter fra Bruuns - to stay eller to go

Skribent: Marie-Louise Svanberg

Foto: Kim Bjærre

Centralt i Gentofte ligger Bruuns, der uden tvivl er et besøg værd. Bruuns, der både fungerer som café,  takeaway og cateringforretning, er den moderne fortolkning af en delikatesseforretning, som tilbyder et let og billigt måltid, der samtidig er sundt, frisklavet og velsmagende. En hjælpende hånd i en travl hverdag.

Bruuns åbnede i 2010 og indehaver Peter Bruun er blandt andet tidligere direktør i Meyers Køkken & Deli. Konceptet bag Bruuns er at lave god, genkendelig mad af de bedste råvarer til kvalitetsbevidste kunder, der ikke altid selv har tid eller overskud til at lave mad hjemme.

Hos Bruuns finder du hver dag 3-4 veltillavede hverdagsretter lige til at tage med hjem eller få opvarmet og serveret på stedet. Herudover finder du et udvalg af snacks og drikkevarer, som du kan købe til maden og derved skabe den fuldendte middag.

Peter Bruun fortæller om ideologien bag Bruuns: "Vi afspejler sæsonernes klare forskelle i udvalget, så vi sikrer os, at de friskeste og mest sæsonnære grøntsager og dyr får 'center stage'. Vi sympatiserer med principperne bag Slow Food-bevægelsens tanker om biodiversitet, og vi benytter i så høj grad som muligt råvarer, der er dyrket lokalt og nationalt. Vores mission er at gøre livet så nemt som muligt for vore kunder, og vi ved, at de som oftest er travle, berejste mennesker med en højtudviklet kvalitetssans".

Der er altså tænkt over tingene hos Bruuns, som også leverer mad til større selskaber, hvilket du kan læse mere om på deres hjemmeside. De lokale, friske råvarer og Bruuns' sans for kvalitet giver dig tilsammen et fantastisk alternativ til traditionel takeaway.

God appetit!

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.02.2011 til 21.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Menuen gælder for to personer.

Menuen på Bruuns skifter hver 2. eller 3. dag.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag-onsdag: 10:00-18:00

Torsdag-lørdag: 10:00-20:00

www.bruunsmad.dk

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"Afslappet stemning og hjemlig indretning.
Fik helt fantastisk peberbøf med friske og perfekt kogte grøntsager, usædvanlig lækker sauce og super super lækker ymerfromage med lakridsskum og crumble. Der var rigtig meget mad til rigtig god pris. Det bedste bud på lækker økologisk mad, som vi endda har råd til på en hverdagsaften!!!
Betjeningen var venlig, høflig og effektiv!!! Vores mad var pakket og vi kunne komme hjem i løbet af meget kort tid.
Anbefales varmt!"

Set på mitkbh.dk

AOK

"Takeaway i luksusklassen!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Bruuns
CVR: ??
  • Bruuns
    Bruuns
    Brogårdsvej 25
    2820 Gentofte
Vælg variation
Vælg variation