shala_001.JPG
Shala_002.jpg
shala_003.JPG
shala_004.JPG
Madonna_24.jpg

Over halv pris på 70 min. diamant peeling + frugtsyre + damp med chromoterapi + massage af ansigt, skuldre & nakke hos eksklusive Salon Shala

350,- / 830,-
 • 58% rabat
 • Slutter om

Over halv pris på 70 min. diamant peeling, frugtsyre, damp med chromoterapi, massage af ansigt, skuldre & nakke hos eksklusive Salon Shala

Se resultater allerede efter første behandling

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Nu er der hjælp at hente til træt og glansløs vinterhud. Tag en pause fra den bidende kulde og nyd en plejende ansigtsbehandling til over halv pris hos hudplejeklinikken Salon Shala. Du vælger selv, om behandlingen skal foretages i klinikken i Indre By eller på Østerbro.

Behandlingen indledes med en afrensning af dit ansigt, hvorefter det er tid til en blid frugtsyrebehandling, der løsner udtørrede, døde hudceller, stimulerer cellefornyelsen og giver nyt liv og udstråling til dit ansigt.

Derefter kommer turen til den effektive diamant peeling, der genskaber vitaliteten og gløden i dit ansigt. Hele ansigtet bliver slebet med den fineste diamant à to omgange, hvorved det yderste tørre hudlag skånsomt og effektivt fjernes.

Nu følger en omgang damp med chromoterapi, som involverer farvet lys, der anvendes til at skabe balance i kroppen og har indflydelse på vores psyke, følelser og helingsproces. Serum og olie indsluses i huden ved hjælp af ultralydsstråler og huden får en opstrammende og fugtgivende maske.

Behandlingen afsluttes med en god, nærende og fugtgivende creme, og det er i den grad værd at nævne, at undervejs i behandlingen får du en omgang forløsende massage af ansigt, nakke og skuldre. Så er der dømt ren afslapning!

Ønsker du en ansigtsbehandling med synlige resultater? Nyd en diamant-peeling hos Salon Shala og få en strammere og sundere hud allerede efter første behandling. Behandlingen henvender sig til alle hudtyper og er velegnet til behandling af glansløs hud, rynker, pigmentpletter, akne, ar, store porer, fedtet hud og indgroet hår. Din hud vil genvinde elasticiteten og få øget blodcirkulation, så du kan gå vinterkulden i møde med sund og frisk hud og fornyet overskud.

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.02.2011 til 31.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling. Bestil tid på tlf.: 33 16 16 31 (Kbh K) eller 35 43 60 20 (Kbh Ø).Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag: 9.00-18.00 (torsdag+fredag åbent til 20.00 efter aftale)

Lørdag: 9.00-14.00

www.shala.dk

Anmeldelser

AOK

"Kan varmt anbefale Shala. Jeg får altid foretaget mine behandlinger hos hende og har været fast kunde i 3 år nu - utrolig serviceminded og varm person. Priserne er yderst fornuftige sammenlignet med andre skønhedssaloner. Der er ikke noget at sætte en finger på".

Set på aok.dk

AOK

"Rigtig god service og ikke mindst en god klipning til en super pris. Derudover er min kæreste super glad for deres Diamant peeling, som hun allerede har fået lavet et par gange".

Set på aok.dk

Aftalepart

Shala
CVR: 18953242

Adresse

Marselis Bvd.
 • Shala
  Salon Shala
  Bremerholm 18, st. tv.
  1069 København K
 • Shala
  Salon Shala
  Ndr. Frihavnsgade 90
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation