klinik_001.jpg
klinik_002.JPG
Klinik_0031.jpg

Halv pris på en brasiliansk voksbehandling hos topprofessionelle Klinik 1st Class. Behandlingen kan enten foretages på Frederiksberg eller i Nordvest

175,- / 349,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Halv pris på en brasiliansk voksbehandling hos topprofessionelle Klinik 1st Class. Behandlingen kan enten foretages på Frederiksberg eller i Nordvest

Hak en hæl, klip en tå - The Hollywood way

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen


Vil man have prinsen i eventyret, må man lide for skønheden. Hos Klinik 1st Class er lidelsen minimal, men resultatet perfekt. Klinikken sætter en ære i at yde god service og give dig det perfekte resultat, som du ønsker.

Mange husker nok episoden fra tv-serien Sex and the City, hvor Carrie efter en voksbehandling føler sig noget nøgen dernede, og faktisk, som hun udtrykker det, "ærligt talt fryser".

Det er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner at benytte sig af skønhedsbehandlinger, der hurtigt og (næsten) smertefrit kan gøre dagligdagen lettere. Danske kvinder har været med på tendensen i et godt stykke tid. Vi får mere og mere travlt, og føler at vi skal opfylde alverdens roller til perfektion.

Vi stræber efter en succesfuld karriere, der opfylder vores behov, vi laver vores måltider fra bunden, går til motion flere gange om ugen og sætter børn i verdenen, som vi gerne vil tilbyde de bedst mulige forhold. Oveni alt dette vil vi gerne fremstå så smukke som overhovedet muligt, og det kan nogle gange føles som om, at det næsten er for meget forlangt.

Det gælder om at prioritere i vores mange gøremål, for det er komplet umuligt at nå det hele. Dagens tilbud kan hjælpe dig på skønhedsfronten og så endda til halv pris. Et tilbud, der kort sagt er for godt til at takke nej til.

Klinik 1st Class har mange års erfaring og ekspertise inden for voksbehandlinger, og de dygtige kosmetologer vil sørge for, at du føler dig godt tilpas på klinikken og er i centrum fra start til slut. Ved køb af dagens tilbud kan du i forbindelse med behandlingen desuden få 15% rabat på klinikkens produkter (f.eks. Exuviance, Bare Minerals, Youngblood og Cnd).

Rigtig god fornøjelse og husk nu også lige at nyde livet lidt og forkæl dig selv for en gangs skyld.

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.02.2011 til 31.12.2011.

Max. 5 værdibeviser pr. person.

Bestil tid på tlf.: 38101738 (Frb.) eller 50713151 (Kbh NV)Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag: 9.00-19.00

Lørdag: 9.00-14.00

www.klinik1class.dk

Aftalepart

Klinik 1 Class
CVR: 32569420

Adresse

Falkoner Alle 57, 1. T. H.,
2000 Frederiksberg
 • Klinik 1 Class
  Klinik 1st Class
  Solbjerg Plads 2B
  2000 Frederiksberg
 • Klinik 1 Class
  Klinik 1st Class
  Lygten 2C
  2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation