coffe_001.jpg
coffe_002.jpg
coffe_003.JPG
coffe_004.jpg
coffe_005.jpg
coffe_006.jpg
coffe_007.jpg

50% på 2 valgfrie varme drikke & 2 valgfrie italienske sandwiches eller bagels. Hos Coffeemania i Strædet bliver der kræset om kaffen og kvaliteten

82,- / 164,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 2 valgfrie varme drikke & 2 valgfrie italienske sandwiches eller bagels. Hos Coffeemania i Strædet bliver der kræset om kaffen og kvaliteten

Kaffekærlighed i Kompagnistræde

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre


Kaffeglade københavnere kan godt tilføje Coffeemania til listen over steder, der må besøges enten i frokostpausen eller som et tiltrængt break fra storbylivet. Med dagens tilbud får du nemlig en god kaffeoplevelse og forkælelse til ganen med to sandiwiches eller bagels hos Coffeemania, som ligger i en høj, hyggelig kælder i det populære Strædet.

Brug en morgen, formiddag eller eftermiddag i selskab med kaffekræs hos den lille, indbydende café Cofeemania i hjertet af København. Er du tosset med et godt udvalg af kaffe, er der slet ingen tvivl om, at du skal slå til nu. Du kan nemlig vælge mellem mange forskellige slags med bønner fra Danesi.


Du kan for eksempel nyde en cappuccino eller caffé latte. Der er også stærkere kaffe som cortado og americano. Alle er naturligvis lavet på økologisk mælk.


Alex Kayser, der driver stedet, har mange års erfaring fra restaurationsbranchen, og han åbnede Coffeemania i foråret 2010. Han har nemlig altid haft et svagt punkt for kaffe. Og at han virkelig brænder for sagen, er der ingen tvivl om:


"Jeg synes, det er svært at få en ordentlig kop kaffe i København. Derfor åbnede jeg denne lille café, hvor jeg forkæler kunderne med en god kop kaffe med bønner fra italienske Danesi, der har håndsorterede bønner af allerhøjeste kvalitet," siger indehaveren, Alex Kayser.


Udover de varme drikke er der også frisklavede sandwiches eller bagels med i dagens tilbud. De mest populære er med grillet kylling & bacon eller tunsalat. De klassiske ingredienser i både sandwiches og bagels er nøje udvalgt. Den populære bagel er friskbagt og smurt med cream cheese. Sandwichbollen er mørk og rustik, hvori der er Coffeemanias hjemmelavede dressing. Alle serveres med frisk salat, tomat og agurk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.02.2011 til 01.05.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Max. 1000 værdibeviser til salg.

Gælder til alle varme drikke undtagen Coffeemanio trio.Information

Åbningstider:

Mandag-fredag: 08:30-17:00

Lørdag: 11:00-16:00

Søndag: Lukket

Aftalepart

Coffemania
CVR: ??
  • Coffemania
    Coffemania
    Kompagnistræde 10
    1208 København K
Vælg variation
Vælg variation