50% på 2 lækre sandwich og 2 kolde kildevand hos Local i Larsbjørnsstræde

Larsbjørnsstrædes franskinspirerede deli tiltrækker stamkunder

Skribent: Johannes Nidam

Foto: Lasse Lundberg Andreasen

Local åbnede i Larsbjørnsstræde i december 2009, og den lille, hyggelige fransk inspirerede deli har allerede tiltrukket et fast klientel af stamkunder, der igen og igen kommer forbi for at få deres yndlingssandwich eller salat. Alt er hjemmelavet, alle råvarerne er friske og udvalgt af ejerne selv, og alt bliver lavet med kærlighed til gedigen, rustik madkunst. Med Dagens Tilbud får du to sandwich og to kildevand til halv pris, så tag et smut forbi Pisserendens nye stam-deli og bliv glad.

I en af Indre Bys mest atmosfærefyldte gader ligger Local i et lille lokale med gamle plankegulve, et par små borde og hvide vægge. I den lille deli er der kun plads til, at der kan sidde omkring ti mennesker, og de fleste kommer da også mest forbi for en lille stund for at tage lækkerier fra butikken med sig videre ud i byen, til arbejdspladsen eller op i lejligheden. Local har opbygget et godt og afslappet forhold til deres kreds af stamkunder, som kan komme ind og få "det sædvanlige". Jacob, som er en af de tre herrer bag Local, forklarer:

"Det er hyggeligt, hvis folk bliver her, men vi er vel mest et takeaway sted. Vores kundekreds er meget alle de mindre erhvervsdrivende i kvarteret og alle de lokale. De fleste behøver ikke engang at sige noget, de kommer bare ind og får deres mad. Så det er super hyggeligt, og vi er virkelig glade for det her kvarter."

De tre venner og ejere af Local har erfaringer fra gourmetrestauranter som Le Sommelier og Rex Republic og fik idéen om sammen at åbne et sted, der hentede inspiration fra det franske køkken. Den franske impuls stammer fra en tid for fire år tilbage, da de tre indehavere arbejdede sammen i Sydfrankrig. Jacob fortæller:

" Vi arbejdede alle tre sammen på et hotel i Sydfrankrig, der hedder Auberge de Tourettes. Det er virkelig et lækkert sted, og vores forkærlighed for det franske stammer helt klart derfra."

Den sydfranske ånd viderebringer Local nu i hjertet af Pisserenden. Og stedets kulinariske oplevelser er til absolut overkommelig priser: sandwich og salater skal man eksempelvis kun give 45 kr. for. Fra tidligt om morgenen er du velkommen og kan hente din morgenkaffe med hjemmebagt croissant, og hen mod aftenen byder Local på rustikke varme retter - gerne simreretter - fra det klassiske, franske landkøkken. Hver uge har en bestemt varm ret på menuen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.07.2010 til 27.08.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Man-Fre: 7.30 - 20.00

Lør: 10.00 - 20.00

Søn: 12.00 - 20.00

www.localcph.dk

Anmeldelser

AOK

"Med åbningen af Local har vi nemlig også fået, hvad brokvarterne har haft i flere år - take away på restaurationsniveau til en rimelig penge. Jeg er lykkelig."

Set på aok.dk

Aftalepart

Local CPH
CVR: ??
  • Local CPH
    Local
    Larsbjørnsstræde 7
    1454 København K
Vælg variation
Vælg variation