aqua_005.jpg
aqua_002.JPG
aqua_003.JPG
aqua_004.JPG
aqua_001.jpg
aqua_006.JPG

50% på 30 min. fodbad med Doktorfisk hos spastedet Aquarium Wellness + 6 stk. frisk sushi du kan nyde under behandlingen - perfekt til frokostpausen

169,- / 340,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 30 min. fodbad med Doktorfisk hos spastedet Aquarium Wellness + 6 stk. frisk sushi du kan nyde under behandlingen - perfekt til frokostpausen

Behageligt fiske-fodbad & frokost i et snuptag

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Få en dejlig, sjov og anderledes selvforkælelse med et fodbad med små såkaldte Doktorfisk, der plejer dine fødder og efterlader dem bløde. Det er samtidig en tidsoase i hverdagen, hvor du kan slappe fuldstændig af og få et break fra hverdagens stress & jag, mens du får serveret 6 stykker lækker sushi. Brug det som et behageligt alternativ til frokostpausen eller en hyggelig veninde-daté.

Hos Aquarium Wellness i Indre By bliver du mødt af lyse, loungeindrettede lokaler og afslappende musik, der skaber den helt rette stemning om din spa- og wellnessoplevelse.

Du får med dagens tilbud mulighed for at opleve 30 minutters fodbehandling med fisk. Samtidig får du stillet den lille sult med 6 stykker sushi.

Selve seancen starter med 10 minutters forbehandling med en mild fodvask, og derefter følger 20 minutter i karret hos fiskene, hvor du stikker fødderne ned i et cirka 30 grader varmt kæmpe-akvarium. Her peeler og masserer 200 små fisk dine fødder på allerblideste vis. Oplev en kildrende fornemmelse af små impulser - som små fnuglette kys - når fiskene suger på din hud.

I Østen kaldes de asiatiske Garra Rufa fisk for Doktorfisk på grund af deres helende virkning på hudsygdomme og særlige evne til at gøre huden blød. Fiskene spiser døde hudceller, fjerner urenheder, øger blodcirkulationen og giver din hud nyt liv. Resultatet er silkebløde fødder.

"Først er det sjovt, fordi det kilder rigtig meget. Dernæst vænner man sig til det, og så er det virkelig dejligt og afstressende. Det er også en bæredygtig behandling, der er naturlig og uden kemi. Jeg er nødt til at prøve det igen," siger Tove-Marie Hansen-Hansen efter at have prøvet fodbad med fisk hos Aquarium Wellness for første gang.

Hvis du bruger medikerede cremer eller lignende, skal du helst undgå at påføre dem en uge inden fodbehandlingen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.02.2011 til 01.07.2011.

Tidsbestilling påkrævet.

Tidsbestilling via tlf.: 42 72 41 41 eller på mail: info@aquariumwellness.com
Der skal bestilles tid senest dagen før kl.12.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag-fredag: 12:00-17:00

Lørdag: 12:00-15:00

www.aquariumwellness.com

Aftalepart

Aquarium Wellness
CVR: 32919596

Adresse

Store Kongensgade 65
KBH K
  • Aquarium Wellness
    Store Kongensgade 65
    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation