diamantpeeling.jpg
becks_001.jpg
becks_002.jpg
becks_005.jpg

Halv pris på 60 min. silkepeeling hos Beck’s Beauty på Frederiksberg. Få silkeblød hud med en lækker diamantslibning og giv din hud et vitaminboost

325,- / 649,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

1 times ‘Dermolissage Silkpeel’ hos Beck’s Beauty på Frederiksberg. Den nye generation af peeling, som gør huden smuk med en fin diamant

Diamonds are a girl's best friend

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Fik du ikke en kæmpe diamant til Valentinsdag? Så forær dig selv en alternativ en af slagsen. Med en silkepeeling hos Beck's Beauty får du en behandling på 60 minutter, der blandt andet indeholder en lækker diamantslibning.

Med dagens tilbud får du en Dermolissage Silkpeel hos Beck's Beauty, der ligger midt på hyggelige Frederiksberg Allé. Behandlingen varer 60 minutter og består af en skånsom diamantslibning, hvorefter forskellige solutions, der passer til din huds behov, indsluses i huden.

En silkepeeling er en hurtig og effektiv ansigtsbehandling og den perfekte behandlingsform til mange forskellige hudproblemer. Hvad enten det drejer sig om tør hud, pigmentforandringer, acne eller noget helt fjerde, så kan en silkepeeling være den helt rette løsning for dig.

Behandlingen er en slags hovedrengøring af huden, og det føles nærmest som om at huden ved hjælp af diamantslibningen bliver støvsuget for urenheder. Under behandlingen får man det, der kaldes en mekanisk slibning af huden med en slibningsdybde, der passer præcis til din hudtype.

Efter diamantslibningen vil din hud være helt klar til at tage imod alle de fantastiske solutions med kyshånd. Solutions påføres og går straks ind og giver næring til den trætte hud. De skræddersyes til dig, således at de består af præcis de næringsstoffer, som lige netop din hud trænger til.

Med en hel times silkepeeling hos Beck's Beauty får du en glattere og renere hud med en helt ny glød og større ensartethed. Dermolissage Silkpeel kan udføre mirakler for din hud og er en skånsom behandlingsform med hurtige resultater.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.02.2011 til 15.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling. Bestil tid på tlf.: 33121204

Afbestilling skal ske senest 24 timer før den aftalte tid.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag: 10-18

Lørdag: 9.30-14

www.becksbeauty.dk

Aftalepart

Becks Beauty
CVR: 33944888

Adresse

Frederiksberg allé 32
1820 Frederiksberg
  • Becks Beauty
    Beck’s Beauty
    Frederiksberg Allé 32
    1820 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation