50% på den unikke ansigtsløftning, Japansk Lifting, hos Skin Lounge i Guldbergsgade

Naturlig ansigtsløft med
massage og cremer

Torben Jensen

Cosmo Skin Lounge tilbyder den unikke ansigtsløftning, Japansk Lifting, der er en luksuriøs behandling der varer 75 minutter. Behandlingen er inspireret af de seneste trends fra Japan, og forynger huden øjeblikkeligt. Japansk Lifting er bygget op efter den grundfilosofi, at det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud.

Dagens Tilbud giver 50% på lifting-behandlingen i den lækre skønhedssalon Cosmo Skin Lounge i Guldbergsgade.

Cosmo Skin Lounge arbejder altid med de nyeste behandlingsmetoder. Japansk Lifting er pt. det hotteste modefænomen inden for velvære, og metoden anvendes af skuespillere, TV-værter og andre berømtheder verden over.

Behandlingen tager udgangspunkt i dine personlige behov, og er tilpasset din specifikke hudtype. Dette sikrer, at du vil opleve en meget behagelig behandling, hvor din hud vil blive grundigt og skånsomt gennemarbejdet af forskellige former for massage.

Efter endt behandlingsforløb vil du ikke kun se yngre ud, du vil også opleve en tydelig og positiv forandring i forhold til farve, glød og vitalitet i din hud. Poser og misfarvninger under øjnene vil være kraftig reduceret, og du vil opdage et friskere og gladere ansigt i spejlet.

Cosmo Skin Lounge er en eksklusiv og økologisk skønhedsklinik for begge køn, der ligger i det hyggelige kvarter ved Sankt Hans Torv. Klinikken har en charmerende lounge og tilbyder et pusterum for sind og sjæl, samt velvære, afslapning og selvforkælelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.07.2010 til 26.10.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider

Man-fre: 10-18

Lør: 9-15

www.theskinlounge.dk

Anmeldelser

AOK

"Rykker man fra indre by til Nørrebro, ligger der et lille lækkert og fint spa-sted i Gulbergsgade, hvor der er tænkt over indretningen og de behandlinger, der udføres. Alt er holdt i hvide og naturlige jordfarver - lige fra det fine tapet i åbningslokalet med kobberfarvede prikker og den Le Corbusier-lignende hvide lædersofa - til håndklæder, tæpper og forhæng."

Set på aok.dk

Aftalepart

Skin Lounge 2
CVR: ??
  • Skin Lounge 2
    Cosmo Skin Lounge
    Guldbergsgade 9
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation